BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYemen'de Husilerden banka baskını----

Yemen'de Husilerden banka baskını

Yemen'de Husilerden banka baskını
13 Kasım 2020 - 00:38 www.finansgundem.com

Yemen'in ünlü ticari gruplarından Hayel Saeed Anam'a ait Tadhamon Bankası'nın merkez binasını basan Husiler, bankanın faaliyetlerini durdurdu

Yemen'de İran destekli Husiler, genel merkezini silahla bastıkları ülkedeki en büyük ticari gruba ait İslami Tadhamon Bankası'nın faaliyetlerini durdurdu.

İslami Tadhamon Bankası'ndan yapılan yazılı açıklamada, "Husi milislerden bir grup Sana'daki genel merkeze baskın düzenledi. Bankanın bütün faaliyetlerini durduran Husiler, çalışanlarımızı da bankadan ayrılmaya zorladı." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, baskın düzenleyen silahlı Husi grubun, (kontrolleri altında bulunan) Merkez Bankası'ndan bankanın faaliyetlerini durdurması yönünde talimat aldıklarını söylediği aktarıldı.

Yemen'deki ticari bankalardan biri olan "İslami Tadhamon Bankası", ülkenin en büyük ticari grubu olarak nitelendirilen Hayel Saeed Anam bünyesinde faaliyet yürütüyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)