BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYellen'den "Ukrayna" açıklaması----

Yellen'den "Ukrayna" açıklaması

Yellen'den Ukrayna açıklaması
16 Ekim 2023 - 15:32 www.finansgundem.com

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, Ukrayna'ya güçlü ekonomik yardım sağlamak için mücadele edeceklerini belirtti.

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, Ukrayna'ya desteğin ABD ve Avrupa için "en önemli öncelik" olmaya devam ettiğini belirterek, bunun Ukrayna'nın Rusya'nın işgaline karşı verdiği askeri mücadeleyi desteklemek için çok önemli olduğunu söyledi.

Biden yönetiminin Ukrayna'yı "ne kadar sürerse sürsün" desteklemeye kararlı olduğunu ve ABD Kongresi'nde iki partili bir çoğunluğun savaştan zarar gören ülkeye "sağlam" ve kesintisiz yardımı yasalaştırmasını sağlamak için mücadele edeceğini ifade eden Yellen, Eurogroup ile üçüncü toplantısı için hazırladığı konuşmasında "Ukrayna'nın savaş alanında başarılı olma becerisini göstermişken ekonomik nedenlerle savaşı kaybetmesine izin veremeyiz" dedi.

Yellen konuşmasında Orta Doğu'da tırmanan krize değinmedi ancak daha önce Sky News'e verdiği demeçte Amerika'nın hem İsrail hem de Ukrayna'nın yanında durmayı "kesinlikle" göze alabileceğini söyledi.

Yellen, Avrupa Birliği'nin sürekli ekonomik destek ve yeniden yapılanma desteği sağlamak üzere 50 milyar euroluk Ukrayna Fonu planlarını överken, ekonomik desteğin azami imtiyazlı, yani düşük ya da sıfır faizli olması gerektiğini söyledi.

ABD Hazine Bakanı Yellen: ABD ekonomisi için riskler var

 

ABD Hazine Bakanı Yellen: Dünya Bankası değişmeli

 

Yellen'dan Rus petrolüne fiyat sınırlandırması açıklaması

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)