BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYellen'dan 285 milyar dolarlık çağrı: Gerekli ve acil!----

Yellen'dan 285 milyar dolarlık çağrı: Gerekli ve acil!

Yellen'dan 285 milyar dolarlık çağrı: Gerekli ve acil!
27 Şubat 2024 - 15:37 www.finansgundem.com

ABD Hazine Bakanı Yellen, Ukrayna'ya yardım etmek için 285 milyar dolarlık hareketsiz Rus devlet varlıklarının değerini ortaya çıkarmanın yollarını bulmanın "gerekli ve acil" olduğunu belirtti.

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, Ukrayna'ya yardım etmek için 285 milyar dolarlık hareketsiz Rus devlet varlıklarının değerini ortaya çıkarmanın yollarını bulmanın "gerekli ve acil" olduğunu belirterek, bunun Moskova'yı savaşta adil bir barış için müzakere etmeye teşvik edeceğini söyledi.

Yellen, G7 ve G20'deki mevkidaşlarıyla yapacağı toplantılar öncesinde Sao Paulo'da düzenleyeceği basın toplantısı için hazırladığı açıklamasında "Birlikte ve düşünerek hareket etmemiz gerekse de, ilerlemek için güçlü bir uluslararası hukuk, ekonomik ve ahlaki durum olduğuna inanıyorum. Bu, Rusya'nın küresel istikrara yönelik benzeri görülmemiş tehdidine karşı kararlı bir yanıt olacaktır. Rusya'nın savaşı uzatarak kazanamayacağını açıkça ortaya koyacak ve Ukrayna ile adil bir barışı müzakere etmek üzere masaya oturmaya teşvik edecektir" dedi.

Yellen'in yorumları, Ukrayna'nın daha fazla uzun menzilli silah, insansız hava aracı ve mühimmatın yanı sıra diğer yardımlara ihtiyaç duyduğu göz önünde bulundurulduğunda, İngiltere Başbakanı Rishi Sunak'ın geçen hafta Rus varlıklarına el konulması için "daha cesur" hareket edilmesi çağrısını yansıtıyor.

Rusya'dan dolar ve euro uyarısı

 

Yaptırımlar 2 yılda Rus ekonomisini nasıl etkiledi?

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)