BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaYatırımcı haberdar olamayacak----

Yatırımcı haberdar olamayacak

Yatırımcı haberdar olamayacak
21 Şubat 2014 - 10:40 www.finansgundem.com

Buffett'ın şirketi Berkshire Hathaway, yatırımcılarına piyasa haberleri vermeyi kesti

ABD'li milyarder yatırımcı Warren Buffett, hızlı işlem yapan yatırımcılarına sağladığı haber akışını sonlandırma kararı aldı. Buffett'ın kurucusu olduğu Berkshire Hathaway tarafından yönetilen Business Wire haber sistemi, yatırımcılara anlık piyasa bilgileri veriyor. Berkshire'dan doğrudan gelen haberler, yatırımcıların hızlı kararlar vermesine ve pozisyon almasına yardımcı oluyor.

Geçtiğimiz ay Wall Street Journal'da yer alan bir haberde Business Wire'ın bu hizmetinin, otomatik algoritmalarla işlem yapanı yatırımcılara milisaniyelik avantajlar sağladığı ortaya atılmıştı.

'BÜYÜK BİR ZAFER'

Şirketin kararının ardından bir açıklama yapan New York Savcısı Eric Schneiderman, kararı "Piyasaya yön veren bilgilerle yapılan ön işlemleri durdurmak açısından büyük bir zafer" olarak niteledi. Schneiderman ayrıca kararın sektörel sorumluluk gösterdiğini belirtti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)