BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporYasak şoku----

Yasak şoku

Yasak şoku
28 Temmuz 2013 - 21:41 www.finansgundem.com

TFF Süper Kupa Finali’nde önce yer sıkıntısı vardı şimdi de yasaklar

Geçtiğimiz aylarda nerede oynanacağı konusunda tartışmalar yaşanan son olarak ise Kayseri Kadir Has Stadyumu'nda oynanacağı açıklanan Süper Kupa Finali bu kez 'yasaklarla' gündeme geldi. 
Kayseri İl Spor Güvenlik Kurulu'nun toplantısı sonrasında Galatasaray ile Fenerbahçearasında oynanacak final maçına davul ve vurmalı müzik aletleriyle "tahrik edici sözler taşıyan" pankartların alınmayacağı açıklandı. Tribün grupları ve taraftarlar ise yasağa tepkililer; "Taraftarın orantısız zekasına hazır olun."
 11 Ağustos tarihinde oynanacak büyük final için daha önce Azerbaycan'ın Bakü kenti gündeme gelmiş fakat Azerbaycan Futbol Federasyonu, "Hazır değiliz. Eksiklerimiz var" diyerek geri çevirmişti.
 TFF, Azerbaycan Futbol Federasyonu’ndan alınan ret yanıtından sonra rotayı, Üsküp’e çevirdi. Makedonya’dan olumu yanıt alan Türk yetkililer Üsküp alternatifine sıcak bakmaya başladılar. Fakat daha sonra Maskedonya hükümeti de buna  izin vermedi ve TFF Süper Kupa finalini Kayseri’de oynatma kararı aldı.  
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)