BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin‘Yasak aşk’ nikah masasında bitti!----

‘Yasak aşk’ nikah masasında bitti!

‘Yasak aşk’ nikah masasında bitti!
25 Ağustos 2017 - 16:51 www.finansgundem.com

Finansgundem.com, Saynur Tezel'in eşinden boşanmasının perde arkasındaki ‘yasak aşk’ı yazdı. Medya dünyası karıştı. 5 ay sonra Tezel ile Onur Tan’ın nikah masasına oturduğu ortaya çıktı.

FINANSGUNDEM.COM

Medya, sanat ve magazin dünyasının 24 Mart 2017’de finansgundem.com’dan öğrendiği Saynur Tezel – Onur Tan aşkı, nikah masasında sonlandı.

Ünlü spikerin,  ünlü yönetmen Ali Özgentürk’ten sessiz sedasız boşanmasının arkasında, ‘evli’ iş arkadaşı Haber Editörü Onur Tan’la ilişkisinin olduğu, ikili arasındaki whatsapp mesajları, gizli buluşmaları,  Onur Tan’ın eşiyle başlayan krizi aşmak için nasıl bir planı uygulamaya koyduğunu Türkiye o gün finansgundem.com’dan okudu.

AZ SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Çok sayıda medya kuruluşunun finansgundem.com’dan görüp haber yaptığı ve taraflarca o gün reddedilen, itiraz edilen aşk, bugün nikah masasında noktalandı. Medyaradar’da yer alan habere göre 13 Şubat 2017'de Özgentürk ile yollarını Aynur Tezel’in ardından 13 Temmuz’da eşinden boşanan Tan’ın, Şişli’de evlendiği ortaya çıktı. Çok küçük bir davetli grubunun eşlik ettiği evlilikte, CNN Türk Genel Müdürü Erdoğan Aktaş’ın çiftin nikah şahitliğini yaptığı öğrenildi.  

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)