BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYaralı şoför Ufuk Kıran kendine geldi----

Yaralı şoför Ufuk Kıran kendine geldi

Yaralı şoför Ufuk Kıran kendine geldi
05 Nisan 2015 - 19:27 www.finansgundem.com

Fenerbahçe'ye yapılan saldırıda yaralanan şoför Ufuk Kıran'ın, bilinci açılır açılmaz söylediği ilk sözleri, "Kızım nerede? Kızımı göreyim" oldu

Çaykur Rizespor maçı sonrası Fenerbahçe kafilesini Rize'den Trabzon'a taşıyan otobüsün şoför koltuğunda oturan Ufuk Kıran, tedavi gördüğü Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi'nde kendine geldi. Solunum cihazından çıkarılan ve bilinci açık olan Kıran, gözlerini açar açmaz kızını sordu. İki çocuk babası olan Kıran'ın ilk sözleri, "Kızım nerede? Kızımı göreyim" oldu.


DURUMU HER SAAT DAHA İYİYE GİDİYOR
Ufuk Kıran'ı hastanede bekleyen ailesi yaşanan olumlu gelişme sonrası oldukça morallendi. Durumunun her saat daha iyiye gittiği bildirilen Kıran'ın, cihazlara bağlı olmadan solunum yapabildiği ve bilincinin çok net olduğu ifade ediliyor.
 
Kıran'ın yüzüne isabet eden saçma parçalarından yüzeye yakın olanı sabah saatlerinde çıkarılmıştı. Diğer saçma parçasının ise yarın yapılacak bir cerrahi operasyonla çıkarılması planlanıyor. (Fanatik)
 
F.BAHÇE'DEN ŞOFÖR KIRAN HAKKINDA AÇIKLAMA
Fenerbahçe Kulübü, takım otobüsüne yönelik silahlı saldırıda yaralanan şoför Ufuk Kıran'ın sağlık durumunun yakından takip ettiğini açıkladı. Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, "Silahlı saldırıda yaralanan otobüs şoförümüz Ufuk Kıran'ın sağlık durumu, Fenerbahçe Spor Kulübü olarak tarafımızdan yakından takip edilmektedir. Yaşanan bu üzücü olayda, Fenerbahçe Spor Kulübü olarak Ufuk Kıran'a ve ailesine tekrardan geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz" denildi.



FENERBAHÇE'YE SİLAHLI SALDIRI

FENERBAHÇE'DEN İLK AÇIKLAMA

GALATASARAY'DAN SALDIRI SONRASI İLK TEPKİ

FENERBAHÇE'DEN FLAŞ TALEP

SALDIRI SONRASI SOSYAL MEDYADA YER YERİNDEN OYNADI

FENERBAHÇE'YE SALDIRI DÜNYA BASININDA

FEDERASYON'DAN FLAŞ AÇIKLAMA!

 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)