BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi'ye Türkiye'nin en iyi özel bankacılığı ödülü----

Yapı Kredi'ye Türkiye'nin en iyi özel bankacılığı ödülü

Yapı Kredi'ye Türkiye'nin en iyi özel bankacılığı ödülü
26 Mart 2024 - 11:05 www.finansgundem.com

Yapı Kredi, Global Banking & Finance Awards 2024’te “Türkiye’nin En İyi Özel Bankacılığı” ödülünü aldı

Özel bankacılık müşterilerinin beklentilerini her zaman ayrıcalıklı hizmetlerle karşılayan Yapı Kredi, uluslararası alandaki itibarını artırmaya devam ediyor. Sunduğu hizmetler ile her sene uluslararası alanda da ödüllendirilen Banka, son olarak Global Banking & Finance Awards 2024’te “Türkiye’nin En İyi Özel Bankacılığı” ödülüne layık görüldü.

Müşterilerimizi en ayrıcalıklı hizmetlerle buluşturuyoruz

Yapı Kredi Özel Bankacılık olarak, müşterilerinin hayatlarına her alanda değer kattıklarını ifade eden Yapı Kredi Özel Bankacılık ve Varlık Yönetimi Yönetim Başkanı Seda İkizler, konuyla ilgili şu değerlendirmede bulundu: “Yapı Kredi Özel Bankacılık ve Varlık Yönetimi olarak müşterilerimizin beklentilerini ayrıcalıklı hizmetlerle karşılıyoruz ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutuyoruz. Hem finansal ürünlerle hem de ek hizmetlerimizle müşterilerimizi kendileri adına özel olarak hazırlanmış çözümlerle buluşturuyoruz. Bu hizmetlerimizin başarılarını, ulusal ve uluslararası arenada kazandığımız ödüllerle sıkça teyit ediyoruz. Yapı Kredi Özel Bankacılık olarak; tüm bu başarılarımızı, müşterilerimizle kurduğumuz kuvvetli bağın bir simgesi olarak görüyoruz. Tüm çalışmalarımızın kalbinde yer alan bir adım önde olma vizyonumuz ve alanında uzman kadromuzla, Bankamızın 80. yılında da müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlamaya ve ayrıcalıklı hizmetler sunarak hayatın her alanında onlara eşlik etmeye devam edeceğiz.”

Yapı Kredi, yurt dışında seri toplantılar düzenleyecek

 

Dünya borsalarına yatırım imkânı Yapı Kredi Mobil'de

 

Yapı Kredi Bankası'ndan kâr payı dağıtım kararı

 

Yapı Kredi'nin Sürdürülebilir Tercih Programı'nın üye sayısı 600 bini aştı

 

Yapı Kredi’den bir ilk: Kiram Hesabımda

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)