BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi'den KOBİ'lere kredi erişiminde kolaylık!----

Yapı Kredi'den KOBİ'lere kredi erişiminde kolaylık!

Yapı Kredi'den KOBİ'lere kredi erişiminde kolaylık!
13 Şubat 2017 - 14:18 www.finansgundem.com

Yapı Kredi, Kredi Garanti Fonu A.Ş. (KGF) ile işbirliği kapsamında teminat eksikliği nedeniyle finansmana erişim güçlüğü çeken KOBİ’lere kredi sağlayacak

Yapı Kredi, KOBİ’lerin finansmana erişimlerini kolaylaştıran Kredi Garanti Fonu A.Ş. (KGF) ile işbirliğini artıracak anlaşmaya imza attı. Kredi Garanti Fonu’nun ekonominin lokomotifi KOBİ’leri desteklemede önemli bir payı olduğunu belirten Yapı Kredi Grup Direktörü Aslı Düzenli konuyla ilgili olarak şu değerlendirmede bulundu:“Yapı Kredi olarak KOBİ’lerimize ihtiyaç duydukları ürün ve hizmetleri sunanarak onlara değer katmak her zaman önceliğimizi oluşturuyor. Gerçekleştirdiğimiz bu işbirliği ile nakdi ve gayri nakdi kredilere erişimde zorluk yaşayan tüm KOBİ’lerimizin hayatlarına kolaylık sağlıyoruz.

İşletme sermayesi ihtiyacını finanse etmek, Ar-Ge yatırımlarıyla rekabet gücünü artırmak, yeni iş kurmak, işyerini taşımak gibi farklı ihtiyaçları için KOBİ’lerimiz KGF teminatıyla ihtiyacı olan finansmana ulaşabiliyor. KOBİ’lerin ülke ekonomisine katkısının öneminin bilinciyle hareket eden Yapı Kredi olarak KGF gibi KOBİ’leri  destekleyen işbirliklerinin içerisinde yer almaya devam edeceğiz.”

KGF teminatıyla kredi imkanından yararlanmak isteyen tüm KOBİ’lerin Yapı Kredi şubelerine giderek KGF kefaletinden yararlanmak istediklerini bildirmeleri yeterli oluyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)