BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi'den dünya saatine destek----

Yapı Kredi'den dünya saatine destek

Yapı Kredi'den dünya saatine destek
15 Mart 2013 - 13:48 www.finansgundem.com

Yapı Kredi Bankası, dünya saati hareketine bu yıl da destek veriyor...

Yapı Kredi, Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) önderliğinde 2007 yılından bu yana 135 ülkede, 2 milyar insanın katılımıyla gerçekleştirilen ve dünyanın en büyük çevre hareketi olan Dünya Saati eylemine bu yıl da destek olacak.


Bankadan yapılan yazılı açıklamaya göre, geçtiğimiz yıl sadece Türkiye’de 57 binden fazla bireysel, 400’ün üzerinde kurumsal katılımla büyük yankı uyandıran eylem kapsamında Yapı Kredi, Genel Müdürlük binaları ve şubelerinde, güvenlik için zorunlu alanlar haricinde, tüm ışıklarını bir saat süreyle kapatarak küresel harekete katılacak.

 

İlk kez Mart 2007'de Avustralya Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) önderliğinde Sydney kentinde başlatılan ve 2008 yılında küresel bir harekete dönüşen Dünya Saati eylemi, her yıl belirlenen bir Cumartesi günü, tüm dünyada aynı anda gerçekleştiriliyor. Bu yılki eylem ise 23 Mart Cumartesi akşamı 20.30 - 21.30 saatleri arasında yapılacak.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)