BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi'den, deprem bölgesine 108 milyon dolara kadar kaynak----

Yapı Kredi'den, deprem bölgesine 108 milyon dolara kadar kaynak

Yapı Kredi'den, deprem bölgesine 108 milyon dolara kadar kaynak
14 Ağustos 2023 - 08:29 www.finansgundem.com

Yapı Kredi CEO’su Gökhan Erün, "EBRD ile imzaladığımız finansman anlaşmasıyla sağladığımız 108 milyon dolara kadar kaynakla, afet bölgesini güçlü bir şekilde desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

Yapı Kredi, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile deprem bölgesi için 108 milyon dolara kadar finansman anlaşması imzaladı. Sağlanan bu kaynak ile Yapı Kredi, 6 Şubat depremlerinden etkilenen bölgelerin kalkınmasını desteklemeye devam edecek.

Tüm gücümüzle afet bölgesi için çalışmaya devam ediyoruz

Yapı Kredi olarak her koşulda ülke ve topluma karşı olan sorumluluklarını yerine getirmeye devam ettiklerini belirten Yapı Kredi CEO’su Gökhan Erün, şunları söyledi:

“Yaşadığımız deprem felaketinin yaralarını sarmak için kurum olarak ilk günden itibaren var gücümüzle çalışıyoruz. Bölgenin kalkınması adına sağladığımız maddi desteklere ek olarak istihdamın artırılması adına da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ana hissedarımız Koç Holding’in temellerini attığı “Umut Kent” konteyner kent projesinde Hatay, Adıyaman ve Kahramanmaraş’ta Müşteri İletişim Merkezi takımlarımızı kurduk. Hatay ve Kahramanmaraş’taki arkadaşlarımız göreve başlayarak tüm Türkiye’den çağrı almaya başladı. Önümüzdeki günlerde Adıyaman takımımız da çalışmaya başlayacak.

Bölgenin kalkınması adına attığımız tüm adımlara ek olarak, EBRD ile imzaladığımız finansman anlaşmasıyla sağladığımız 108 milyon dolara kadar kaynakla, afet bölgesini güçlü bir şekilde desteklemeye devam edeceğiz. Bölgeye olan desteğimizi, ihtiyaçlar doğrultusunda şekillendirerek önümüzdeki dönemde de sürdüreceğiz.”

Türkiye'de ilk: Firmalar artık Yapı Kredi Mobil ile Yapı Kredi müşterisi olabiliyor

 

Yapı Kredi'nin 'Crystal' ayrıcalıkları bu yaz da devam ediyor

 

Yapı Kredi FRWRD dünyanın en iyi finansal inovasyon laboratuvarları listesinde

 

Yapı Kredi'den yılın ilk yarısında ülke ekonomisine 1 trilyon TL'yi aşan kaynak

 

Yapı Kredi Özel Bankacılık'a uluslararası arenadan 2 ödül daha

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)