BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiYapay zeka okula müdür yardımcısı olarak atandı!----

Yapay zeka okula müdür yardımcısı olarak atandı!

Yapay zeka okula müdür yardımcısı olarak atandı!
30 Ekim 2023 - 15:39 www.finansgundem.com

Yapay zeka artık resmen insanların yerini almaya başladı. İngiltere'de özel bir yatılı okul Abigail Bailey adında bir robotu müdür yardımcısı olarak atadı.


İngiltere'de Batı Sussex'te yıllık ücretleri yaklaşık 32 bin sterlin olan yatılı hazırlık okulu Cottesmore, "Tamamen insan olan" okul müdürü Tom Rogerson'a yardımcı olmak üzere özel olarak tasarlanmış bir yapay zeka robotunu müdür yardımcısı olarak atadı.

Abigail Bailey adı verilen yapay zeka robotu, okul personelinin nasıl destekleneceği, okul politikalarının nasıl yazılacağı ve hatta dikkat dağınıklığı olan öğrencilere nasıl yardımcı edileceğine dair birçok konuda tavsiyede bulunacak.

Okulun asıl müdürü Tom Rogerson "Bazen orada size yardım edecek birinin ya da bir şeyin olması çok sakinleştirici bir etki yaratıyor. İnanılmaz derecede iyi eğitimli birinin karar vermenize yardımcı olmak için orada olduğunu düşünmek güzel. Bu, insanlardan tavsiye almadığınız anlamına gelmiyor. Tabii ki uzmanları ararsınız. Kimseyi aramak zorunda olmadığınızı, birilerini rahatsız etmek zorunda olmadığınızı, bir cevap için beklemek zorunda olmadığınızı bilmek çok sakinleştirici ve güven verici" dedi.

Okuldan yapılan açıklamada Abigail'in sorulduğunda soruları yanıtlayabilen veya çeşitli istemlere göre yazı üretebilen popüler yapay zeka uygulamalarına benzer olarak çalıştığı ifade edildi. (Habertürk)

Yapay zeka kanser hastaları için hazırladı: Kaç yıl ömrün kaldı?

 

Sesten diyabet teşhisi koyabilen yapay zeka sistemi geliştirildi

 

Nvidia ile Foxconn şirketleri 'yapay zeka fabrikaları' kuracak!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)