BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYanlış okula gidice KPSS'ye giremediler----

Yanlış okula gidice KPSS'ye giremediler

Yanlış okula gidice KPSS'ye giremediler
23 Temmuz 2023 - 12:37 www.finansgundem.com

KPSS'ye girmek için geldiği okulun yanlış olduğunu son dakikalarda fark eden iki aday ile giriş belgesi olmayan bir aday sınava giremedi. O anlar kameralara yansıdı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından bugün gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı Sınavı (KPSS), 81 ilde ve Lefkoşa’daki 105 sınav merkezinde başladı. Sıkı güvenlik önlemi altında 130 dakika sürecek sınavda adaylar, genel yetenekten 60 ve genel kültürden 60 olmak üzere toplam 120 soru üzerinden değerlendirilecek.

İstanbul Avcılar’daki Abdulkadir Uztürk Ortaokulu’na eşleri ile gelen iki kadın, kulaklarındaki küpeleri çıkarmadan içeri alınmadı. Aynı okula son dakikalarda gelen cep telefonu ekranından sınav giriş belgesini gösteren bir aday, içeri alınmadı.

Sınava bir dakika kala Sabancı 50’nci Yıl İnsa Lisesi’ne gelen ve yanlış okulda olduklarını anlayan iki aday da sınava giremedi.

Bir aday ise okul bahçesinde kimliğini düşürdü. Görevliler buldukları kimliği incelerken aday gelerek kimliğini alarak sınava girdi. Sınava eşleri ve çocuklarıyla gelen bazı adaylara ise çocukları başarı diledi.

KPSS oturumları başladı

 

KPSS heyecanı yarın başlıyor!

 

KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Sınavı giriş yerleri açıklandı

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)