BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporYanal gideceklere kapıyı gösterdi----

Yanal gideceklere kapıyı gösterdi

Yanal gideceklere kapıyı gösterdi
12 Ekim 2013 - 08:17 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, kulüpten ayrılmak isteyen futbolculara kolaylık sağlayacaklarını söyledi

Fenerbahçe’de hem yabancı kontenjanı, hem de geniş kadro birçok oyuncunun forma şansını neredeyse sıfırına indirdi.
Bu sebeple kadroya girmekte dahi zorlanan önemli isimlerin devre arası takımdan ayrılması ya da kiralık olarak gitmesi gündeme geldi. Başta Cristian olmak üzere yabancı oyuncularla ilgili her gün yeni bir iddianın ortaya çıkması kafalarda soru işaretlerine yol açsa da Teknik Direktör Ersun Yanal ve yönetimin devre arasında sarı-lacivertli kulüple bağlarını koparma niyetinde olan futbolculara engel olmama kararı aldığı öğrenildi. Gelecek tekliflere göre bazı oyuncuların kiralık veya bonservisiyle gönderileceği bildirildi.
Stres azalacak
Gerek oyuncuların yüksek maliyeti, gerekse tribünde oturması sebebiyle iki tarafın da sıcak baktığı bu gelişme sonrası devre arası planlarının şimdiden yapıldığı ifade edildi. Özellikle bu sezon kadroya girmekte zorlanan futbolculardan Cristian’a ülkesinden çok sayıda teklif geliyor. Alves’in gelişiyle formayı unutan Yobo’ya ise Premier Lig’in yanısıra Türkiye’den pekçok takım sezon başı talip olmuştu. Ancak futbolcuların aldığı yüksek ücretler transferlerin önünü tıkamıştı. Kadroda düşünülmeyen isimlerin ayrılması durumunda hem şişkinlik biraz olsun azalacak, hem de teknik heyet daha rahat karar verme olanağı bulacak. Böylelikle “bu hafta kim kadroya giremeyecek” stresi de azalacak.
Kondisyon yüklemesi
Lider Fenerbahçe, Kayseri Erciyesspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde, basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda sarı-lacivertli futbolcuların kondisyon ağırlıklı çalıştıkları bildirildi. Milli takımlarda bulunan futbolcuların yer almadığı idmanda Bruno Alves ve Joseph Yobo’nun özel program dahilinde çalıştıkları belirtildi. Akşam yapılması planlanan antrenmanın ise iptal edildiği açıklandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)