BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinYağışlar devam edecek mi?----

Yağışlar devam edecek mi?

Yağışlar devam edecek mi?
30 Nisan 2014 - 11:15 www.finansgundem.com

Hava sıcaklığı, Türkiye genelinde mevsim normalleri civarında seyrederken, yağışlar yurdun büyük çoğunluğunu etkisi altına almaya devam edecek

 Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile Artvin, Kars ve Ardahan çevreleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile Artvin, Kars ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; sabah saatlerinde Çanakkale'nin güneyi, Balıkesir'in batısı, İzmir'in kuzey çevrelerinde, öğle saatlerinden sonra Kocaeli, Sakarya, Zonguldak, Bartın, Düzce, Karabük, Aydın, Muğla çevreleri, İzmir ve Burdur'un güneyi ile Antalya'nın kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklığı, Türkiye genelinde mevsim normalleri civarında seyredecek.

Rüzgar ise genellikle güney yönlerden orta kuvvette, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu ve Doğu Anadolu'da kuvvetli olarak esecek.

Kuvvetli rüzgar etkilerine karşı uyarı

Rüzgarın; Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu ve Doğu Anadolu'da yer yer kuvvetli olarak esmesi beklendiğinin altını çizen Meteoroloji, çatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesi gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı da vatandaşları uyardı.

Bazı illerde hava durumu

İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.(19)
ANKARA: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (21)
İZMİR: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; sabah saatlerinde kuzey, öğle saatlerinden sonra güney çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. (21)
ADANA: Parçalı ve çok bulutlu.(24)
ANTALYA: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışlar, öğle saatlerinden sonra kuzey kesimlerinde yer yer kuvvetli olacak. (21)
SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu.(20)
ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu. (17)
DİYARBAKIR: Parçalı, yer yer çok bulutlu.(23)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)