BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBanka & Kredi KartlarıWorld bonkörlüğe devam ediyor----

World bonkörlüğe devam ediyor

World bonkörlüğe devam ediyor
11 Mart 2013 - 12:53 www.finansgundem.com

World, Mart ayında kullanıcılarını Worldpuan zengini yapıyor

Türkiye’nin en bonkör kartı World, Mart ayında kullanıcılarını Worldpuan zengini yapıyor. 8-31 Mart 2013 tarihleri arasında gıda marketi, akaryakıt, giyim, çok katlı mağaza, ayakkabı, kozmetik, aksesuar, kuyum, optik, saat, elektronik marketleri ve beyaz eşya sektörlerindeki World Üye İşyerleri’nden yapılacak peşin veya taksitli alışverişleri kapsayan kampanyada kullanıcılar toplamda 100 TL Worldpuan kazanacak.
Kart kullanıcıları kampanya kapsamında tek seferde yapılan ilk 100 TL ve üzerindeki alışverişten sonraki tek seferde yapılacak her 100 TL ve üzeri alışveriş için 10 TL Worldpuan kazanma fırsatı yakalayacak.
Yapı Kredi bireysel banka ve kredi kartlarının yanı sıra Albaraka, TEB ve Vakıfbank Worldcard’ın da dahil olduğu kampanyadan yararlanmak isteyen kullanıcıların “Yapı Kredi World” facebook sayfası üzerinden katılım yapmaları veya “KAZAN” yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartının son 6 hanesini 3160’a, Vakıfbank Worldcard sahiplerinin ise 6635’e SMS göndermesi yeterli oluyor.  Kampanya hakkında detaylı bilgiye worldcard.com.tr’den ulaşılabiliyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)