BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBanka & Kredi KartlarıWorld anında haberdar edecek----

World anında haberdar edecek

World anında haberdar edecek
05 Mayıs 2013 - 10:57 www.finansgundem.com

World, alışveriş asistanı uygulaması ile akıllı telefonlara girdi

Türkiye'nin ilk akıllı alışveriş uygulaması World Alışveriş Asistanı sayesinde Worldcard kullanıcıları yakınlarında bulunan AVM'ler ve bu AVM'lerde sunulan World fırsatlarından her an haberdar olabiliyor.
Banka açıklamasına göre, World Alışveriş Asistanı ile uygulama içinde yer alan AVM'lerin lokasyonları, AVM'lerde bulunan mağazalar ve mağazalardaki özel World kampanyaları hakkında bilgi sahibi olmak mümkün.
Ayrıca uygulama sayesinde beğenilen kampanyaları Facebook ve Twitter üzerinden paylaşmak, en yakın taksi durağı hakkında bilgi almak ve araç çağırmak da mümkün.
World bu uygulama kapsamında düzenlediği kampanya ile 29 Nisan-31 Mayıs'ta World Alışveriş Asistanı uygulamasında yer alan AVM'lerdeki World üye iş yerlerinde yapılan toplam 200 liralık harcamaya 50 lira Worldpuan hediye ediyor.
Kampanyaya katılabilmek için World Alışveriş Asistanı uygulamasını indirmek ve uygulamada yer alan "BANA ÖZEL" alanından Yapı Kredi müşteri numarası ile katılım yapılması gerekiyor.
Tüm Yapı Kredi kredi kart sahiplerinin faydalanabileceği kampanya ile ilgili detaylı bilgiye worldcard.com.tr'den ulaşılabiliyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)