BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaWindows başlat menüsü geri geliyor----

Windows başlat menüsü geri geliyor

Windows başlat menüsü geri geliyor
30 Mayıs 2013 - 14:52 www.finansgundem.com

Windows kullanıcılarının şikayet ettikleri, Windows 8 ile birlikte kalkan başlat menüsü geri geliyor.

Tanıtımı yapıldıktan sonra beklediği ilgiyi görmeyen Windows 8’de, Microsoft önemli bir hata yaparak başlat menüsünü kaldırmıştı.  Görünen o ki kullanıcılardan gelen şikayetler Microsoft'un başını ağrıtmış.

Microsoft’un, Haziran ayında Windows 8.1’de yapacağı güncelleme ile “Başlat Menüsü” ü geri getireceği konuşuluyor.  Tabii ki yazılım üreticileri de boş durmadılar ve Windows 8'e “Başlat Menüsü” ekleyebileceğiniz programlar,  uygulamalar ürettiler Ancak anlaşılan o ki Windows 8.1'de Microsoft ipleri eline alacak gibi görünüyor ve kendisi kullanıcılar için bir başlat butonu hazırlamış durumda.
Pek çok farklı yabancı teknoloji bloğunun onayladığına göre her ne kadar Windows 8.1'de başlat butonu yer alacak olsa da bu özellik varsayılan olarak kapalı gelecek ve daha sonra kullanıcılar tarafından aktifleştirilmesi gerekecek. Başlat butonunun yanında bilgisayarın direkt olarak masaüstüne giriş yapmasını sağlamak da bu sürümle birlikte gelecek yenilikler arasında.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)