BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaWall Street yükselişe geçti----

Wall Street yükselişe geçti

Wall Street yükselişe geçti
03 Kasım 2015 - 20:25 www.finansgundem.com

ABD borsaları erken saatlerdeki kayıplarını telafi ederek yükselişe geçti

Güne düşüşle başlayan ABD borsaları artan petrol fiyatlarının enerji hisselerini yükselişe taşımasıyla artıya geçti. 

Dün S&P 500 Endeksi Çin'deki devalüasyondan bu yana en yüksek seviyeye çıktı. Öte yandan son bilanço döneminde karlar beklentilerden daha iyi sonuçlanırken analistler 4. çeyrekte karların 3. kez daralacağını öngörüyor. Yarın Fed yetkililerinin yapacağı açıklamalar ve Cuma günkü istihdam raporu piyasalarca takip edilecek. 

S&P 500 dün %1.2 artmasının ardından New York'ta 11:47'de 2,107.92 puana yükseldi. Dow Jones %0.5'lik artışla 17,917.12 puan olurken Nasdaq 100 endeksi de % 0.2 artışla tüm zamanların zirvesine yükseldi. 

Fed geçen hafta faizlerde artış olacağı beklentilerini tetiklerken yatırımcılar da dünyanın en büyük ekonomisinin yüksek faize dayanıklılığına dair işaretler için ekonomik verilere bakmayı sürdürüyor. Traderlar Aralık ayında faiz artışını %52 olarak fiyatlıyor. 

Yarın Fed Başkanı Yellen, Başkan Yardımcısı Fischer ve New York Fed Başkanı Dudley'nin açıklamaları piyasalar için önemli olacak. Kar rakamları da yatırımcıların radarında olacak. Bu dönem bilanço açıklayan firmaların yaklaşık %74'ünün karı tahminlerin üzerinde gerçekleşti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)