BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinVuslat Doğan Sabancı neden saklanıyor?----

Vuslat Doğan Sabancı neden saklanıyor?

Vuslat Doğan Sabancı neden saklanıyor?
28 Mart 2024 - 08:20 www.finansgundem.com

Eşi Ali Sabancı ile birlikte kaza geçirip yaralanan Vuslat Doğan Sabancı'dan uzun bir süredir haber alınamıyor. Vuslat Sabancı'nın ailesi dışında kimseyle görüşmediği söylenenler arasında...

4 Ağustos'ta Yunanistan'ın Leros Adası'ndaki tatilleri esnasında eşi Ali Sabancı ile birlikte geçirdikleri zodyak kazasında yüzünden ağır şekilde yaralanan Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı'dan uzun bir süredir haber alınamıyor. Vuslat Doğan Sabancı'nın neden ortaya çıkmadığı  merak edilen konular arasında yer alıyor.

Konuyu Sabah'taki köşesine taşıyan Bülent Cankurt'un yazısı şu şekilde: "Vuslat Doğan Sabancı, tam 7 aydır resmen sırra kadem bastı! Kazada yüzünden yaralanan ve eski görünümüne kavuşabilmek için ekim ayında New York'a tedaviye giden Vuslat Hanım, en son 10 Aralık'ta sosyal medyadan ses vermiş; kazadan önce bir dergiye verdiği röportajı paylaşmıştı. İşte o günden beri kendisinden haber alınamıyor.

Doğan Holding'ten Vuslat Doğan Sabancı ve Ali Sabancı'nın sağlık durumu  hakkında açıklama:

En sonunda birkaç gün önce eşi Ali Sabancı, kendisine Vuslat Hanım'ın sağlığını soran muhabirlere "Benden daha iyi" dedi. Bunun üzerine Vuslat Hanım'ın yakınlarını aradım ama bir şey öğrenemedim. Çünkü ailesi dışında hiç kimseyle görüşmüyormuş.

İyiyse neden kimsenin haberi yok, neden saklanıyor, tedavisi devam ediyor ve iyileşmediyse Ali Bey neden böyle bir açıklama yaptı, anlayamadım doğrusu. Bu arada Vuslat Hanım ile Ali Bey'in kazada evliliklerinin de yara aldığı konuşulmuştu. Vuslat Hanım'ın kazadan sorumlu tuttuğu eşiyle görüşmediği, Ali Bey'in "Benden daha iyi" açıklamasının doğru olmadığı da dedikodular arasında..."

Ali Sabancı böyle görüntülendi

 

Ali Sabancı'ya kritik operasyon!

 

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Sabancı denizde kaza geçirdi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)