BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAli Sabancı'ya kritik operasyon!----

Ali Sabancı'ya kritik operasyon!

Ali Sabancı'ya kritik operasyon!
23 Eylül 2023 - 16:25 www.finansgundem.com

Ünlü iş insanı Ali Sabancı'nın, Yunanistan'da geçirdiği deniz kazasının ardından bir kez daha ameliyat olduğu öğrenildi.


İş insanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı 24 Ağustos'ta Yunanistan'da deniz kazası geçirmişti. Yunanistan’da eşi Vuslat Doğan Sabancı’yla birlikte zodyak botla kayalıklara çarparak yaralanan Ali Sabancı'nın, Amerikan Hastanesi'nde yeni bir operasyon geçirdiği öğrenildi.

Sabah’ın aktardığına göre dalak aort damarı yırtılan ve geçirdiği ameliyatların ardından bir süre evde dinlenen Ali Sabancı’ya yapılan son operasyon başarılı geçti.



25 Ağustos’ta Yunanistan’da tatil yaptıkları sırada zodyak botlarının kayalıklara çarpması sonucu eşi Vuslat Doğan Sabancı ile birlikte yaralanan Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı’nın, önümüzdeki günlerde taburcu edileceği belirtildi.

Vuslat Doğan Sabancı da İstanbul'da kazanın ardından ameliyata alınmıştı. Damak, diş ve çenesinden ağır yaralanan Sabancı’nın da tedavisinin uzun süreceği belirtilmişti.

Ali Sabancı'nın ise bağırsaklarının ve pankreasının bir kısmının alındığı iddia edilmişti.

Ali Sabancı taburcu oldu

 

Sabancı çiftinin sağlık durumlarıyla ilgili açıklama

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sabancı çiftine ziyaret

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Savaş 24 Eylül 2023 14:01

    Sabancı ailesine, hastanelerde ve evlerinde olan tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum, Allah kolaylıklar versin inşallah...