BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinVize kalkınca talep patladı!----

Vize kalkınca talep patladı!

Vize kalkınca talep patladı!
09 Haziran 2013 - 19:11 www.finansgundem.com

Vize kalkınca geçen yıla göre büyük artış oldu

Yunanistan’dan gerekli izinlerin alınmasından sonra vizesiz olarak tekrar başlayan cruise turlarına gelen talep, seyahat acentelerini şaşırttı. Bu yıl cruise turlarına olan ilgide geçen yıla oranla büyük bir artış olduğunu belirten Etstur Cruise Turlar Müdürü Ahmet Yazıcı, “Özellikle vizesiz Yunan Adaları’na olan talep artışı geçen yıla oranla çok yüksek” dedi.
Habertürk'ten Ünsal Ereke'nin haberine göre, Aegean Paradise ve Aegean Odyssey gemileri ile bu yıl artan talebi karşılamak için İstanbul ve İzmir Çeşme çıkışlı vizesiz Yunan Adaları programları sunduklarını anlatan Yazıcı, Türkiye’nin cruise turları artışı açısından dünyada önemli ülkeler arasında bulunduğuna değindi. Yazıcı, cruise turlarındaki bu artışın sebebinin özellikle Türkiye çıkışlı turların artması ile uçak transfer gibi ek maliyetlerin olmamasından kaynaklandığını ifade etti. Yazıcı, vizesiz Yunan Adaları’nda bu sene yüzde 25 oranında bir artışla, 30 bin geceleme hedeflediklerini de sözlerine ekledi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)