BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinVictoria’s Secret defilesi iddiası şok etti!----

Victoria’s Secret defilesi iddiası şok etti!

Victoria’s Secret defilesi iddiası şok etti!
31 Temmuz 2019 - 12:47 www.finansgundem.com

Shanina Shaik, bu yıl Victoria's Secret defilesinin yapılamayacağını ve iptal olduğunu söyledi. Marka ise konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı...

Her yıl merakla beklenen Victoria’s Secret moda şovu, ünlü melek Shanina Shaik’in iddiasına göre bu yıl iptal oldu ve defile yapılmayacak.

Avustralyalı model Shaik, “Maalesef Victoria’s Secret şovu bu yıl gerçekleşmeyecek. Markalaşma ve gösteriyi gerçekleştirmenin yeni yolları üzerinde çalıştıklarına eminim çünkü bu dünyadaki en iyi gösteri” dedi. Markadan ise konu ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İyi düşün31 Temmuz 2019 14:35

    Acaba neden?   Homoseksüelliğin hakim olmasını isteyen  sapıklar  bu işten en çok memnun olanlar!  Mütemadiyen bu sapıklığın salgın hastalık gibi  Dünya ya yayılmasını isteyen İngiliz derin devleti  ince bacaklı erkeksi görünümlü kadın mankenlerin , kadınsı görünümlü mankenleri tercih edilmesini istiyorlar.  Bunlar lut kavminden beri hiç bu kadar cüretkar  ve saldırgan olmamışlardı.  Geleneksel din anlatımı pozu ile toplum içinde aslında İslamla  ilgisi olmayan kadın düşmanlığı da bu soytarılar tarafından pompalanıyor aslı esası ingiliz islamcısı olur kendileri. Suretri Haktan görünseler de her bir pislik bunlarda şeytan  karar gah kurmuş bunlarda !  Bu itler feto nun başka versiyonu.  Dikkatli olalım. Bunlar mütemadiyen toplumun bazı çetrefilli konularda sinir uçlarıyla oynamakta ısrar ederler.

  • corleone31 Temmuz 2019 18:40

    hatun taş gibi nesini beğenmiyon