BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVestelspor'dan şike iddiasına yalanlama----

Vestelspor'dan şike iddiasına yalanlama

Vestelspor'dan şike iddiasına yalanlama
21 Mayıs 2014 - 15:21 www.finansgundem.com

Son anda kadro dışı bırakılan Vestelspor basketbolcusu Gordon'un iddiası kulüp tarafından yalanlandı: Oyuncumuz böyle bir demeç vermemiştir

Basketbol Erkekler 2. Ligi Play-Off serisinde Ege temsilcileri Vestel ve Aydem Pamukkale Üniversitesi'ni karşı karşıya getiren maç öncesi kadro dışı bırakılan Vestelspor oyuncusu Alex Gordon tarafından  dile getirilen “şike” iddiası, basketbol dünyasına bomba gibi düştü. Ancak Gün içinde spor camiasında çok konuşulan iddia Vestelspor Yönetim Kurulu tarafından yalanlandı. Açıklamada Alex Gordon’un böyle bir sözünün olmadığı ifade edildi. Vestelspor Yönetim Kurulu’nun basın açıklaması şöyle:

“Kulübümüz ile ilgili, basında ve sosyal medyada çıkan asılsız ve gerçeklerden uzak haberlerden duyduğumuz üzüntüyü kamuoyu ile paylaşmak isteriz. 
Kulübümüz, kurulduğu günden beri Türk basketboluna destek olmayı kendine ilke edinmistir. 200’ün üzerindeki altyapı sporcusu ile bu desteğini sürdürmektedir. Disiplini, centilmenligi  ve rakiplere saygıyı her şeyin üzerinde tutan kulübümüz; özellikle kendi sporcularının disiplinsiz, takım içinde huzuru bozacak ve maddi çıkar gözeten yaklaşımlarına hiçbir şekilde müsade etmemiştir, bundan sonra da etmeyecektir.
Basında adı geçen sporcumuz daha önce de benzer davranışları yüzünden kadro dışı bırakılmıştır. Sporcumuz, kadro dışı kalmasından dolayı üzüldüğünü fakat basında iddia edildiği şekilde bir demecinin kesinlikle olmadığını tarafımıza ifade etmiştir.
Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur."
 
İŞTE ALEX GORDON’UN SÖYLEDİĞİ İDDİA EDİLEN DEMEÇ

Türkiye Basketbol İkinci Ligi'nde oynanan Vestel-Aydem Pamukkale Üniversitesi maçı öncesi takımı Vestel tarafından kadro dışı bırakılan Alex Gordon Trendbasket sitesine konuştu: “Sezon başından beri elimizden gelen her şeyi yaptık fakat bugün duyduklarımız bizi şoke etti. Başkan bize kadro dışı bırakıldığımızı söyledi, neden diye sorduğumuzda ise kazanmanızı istemiyoruz dedi. Böyle bir olay benim başıma ilk defa geliyor, çok üzgünüm. Artık her şey bitti, bütün emeklerimiz çalındı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)