BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVergi Denetim Kurulu Başkanlığı'nda doğalgaz kaçağı----

Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı'nda doğalgaz kaçağı

Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı'nda doğalgaz kaçağı
05 Ocak 2023 - 11:28 www.finansgundem.com

Altındağ'da vergi dairesinde doğalgaz kaçağı meydana geldi. Bina tedbir amaçlı boşaltıldı. 25 kişi rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Ankara’nın Altındağ ilçesinde sabah saatlerinde Rıfat Börekçi Caddesi'ndeki Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı'nda doğalgaz tesisatındaki kaçak nedeniyle rahatsızlanan 25 kişi hastaneye kaldırıldı.

Kurumun yemekhanesinde çalışanlar, baş dönmesi ve mide bulantısı gibi rahatsızlıklar yaşarken bazı çalışanlar da baygınlık geçirdi. İhbar üzerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlileri bayılanlara ilk müdahaleyi yaptı. Bina ise tedbir amaçlı boşaltıldı.

Doğalgaz ekipleri binada inceleme yaptı. Araştırma sonucu binadaki doğalgaz tesisatında kaçak tespit edildikten sonra binadaki gaz kesildi.

Kurumun mutfak personellerinden Yusuf Gümüş, kendisinin de gazdan etkilendiğini; ancak durumunun iyi olduğunu belirterek, "İlk önce herkes birden rahatsızlandı. İlk başta biz bir rahatsızlıkları var diye düşündük, ondan sonra diğer arkadaşlar da bayılmaya başladı. Ambulans çağırmak zorunda kaldık. Şu an durumum iyi, sadece biraz tansiyonum düşmüş o kadar. Diğer arkadaşların da durumlarının iyi olduğu söylendi" dedi.

Avrupa'da doğalgaz fiyatlarında düşüş

 

Erdoğan: Filyos açıklarında 58 milyar metreküplük yeni doğalgaz rezervi keşfedildi

 

Doğalgaz hizmet bedellerine büyük zam!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)