BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVekillere yeni bir kıyak daha!----

Vekillere yeni bir kıyak daha!

Vekillere yeni bir kıyak daha!
16 Mayıs 2013 - 11:57 www.finansgundem.com

Milletvekillerine tartışma yaratacak bir kıyak daha geliyor

Eski ve yeni milletvekillerin bir dizi haklar getiren milletvekili yasa tasarısı üzerindeki tartışmalar sıcaklığını korurken, TBMM Başkanlığı ile bir GSM operatörü arasında milletvekilleri ve Meclis üst düzey çalışanları için yeni ürün iPhone 5 dağıtılması pazarlığı yapıldı.
Milliyet'ten Önder Yılmaz'ın haberine göre milletvekillerini piyasa değerinin üçte biri oranında yani 700 TL’ye iPhone 5 cihazı dağıtılacak.
HARCAMA FATURASI TBMM BÜTÇESİNDEN
Cihazın piyasa değeri 2 bin TL civarında. Milletvekilleri 2 yıl aynı GSM operatöründe kalma garantisi karşılığında ayda 20 TL’ye; 5 bin dakika grup içi, 3 bin dakika her yöne konuşma yapabilecek, 5 gigabayt internet ve bin SMS kullanabilecek. 700 TL, milletvekillerinin ceplerinden, 20 TL’lik harcama faturası ise TBMM bütçesinden karşılanacak.
TBMM Başkanlığı, ilgili yönetmelik çerçevesinde milletvekillerinin iki ayrı cep telefonu faturası için bir yılda 2 aylık milletvekili maaşı olan 36 bin TL’lik ödenek ayırıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • semih16 Mayıs 2013 12:18

    sıktı artık bu haklar 550 milletvekili ölen 51 vatandaş için kılını bile kıpırdatmadı bir yas bile ilan edilmedi bütün verilen haklar geri alınmalı yoksa seçimlerde halk alır zaten.