BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemValilik: Gözaltındakilerin 102'si Boğaziçi öğrencisi değil----

Valilik: Gözaltındakilerin 102'si Boğaziçi öğrencisi değil

Valilik: Gözaltındakilerin 102'si Boğaziçi öğrencisi değil
02 Şubat 2021 - 14:31 www.finansgundem.com

Boğaziçi Üniversitesi'nde 1 Şubat'taki izinsiz gösterilerde ve rektörlük binasının ablukaya alınmasıyla ilgili gözaltına alınan 159 şüpheliden 57'sinin Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi olduğu belirlendi.

İstanbul Valiliği, dün Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör atanmasıyla ilgili protestolarda polis tarafından gözaltına alınınanlarla ilgili bir açıklama yaptı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü girişinde 1 Şubat 2021 Pazartesi günü yapılan izinsiz gösteriler sırasında Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla İl Emniyet Müdürlüğümüzce gözaltına alınan (108) şüpheliden (7)’sinin Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi olduğu, (101) şüphelinin Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi olmadığı, (15) şüphelinin de üniversite düzeyinde eğitim görmediği, Rektörlük binasının ablukaya alınması nedeniyle gözaltına alınanlardan (50) şüphelinin Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi olduğu, (1) şüphelinin de başka bir üniversitenin öğrencisi olduğu tespit edilmiştir."

Boğaziçi Üniversitesi'ne polis müdahalesi: Çok sayıda gözaltı