BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem"Valileri uyarıyorum" diyen Kılıçdaoğlu: Yasaklayamazsınız----

"Valileri uyarıyorum" diyen Kılıçdaoğlu: Yasaklayamazsınız

Valileri uyarıyorum diyen Kılıçdaoğlu: Yasaklayamazsınız
23 Ağustos 2022 - 23:42 www.finansgundem.com

Kılıçdaroğlu'ndan festival ve konserlerin iptal edilmesine sert tepki geldi. Kılıçdaroğlu konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, "Valileri uyarıyorum, öyle kafanıza göre yasaklayamazsınız" ifadelerini kullandı

Milyon Fest Fethiye festivali Muğla Valiliği'nce iptal edildi. Bununla birlikte son 4 ayda Türkiye'de 14 festival ve konser iptal edilirken Kılıçdaroğlu, konuyla ilgili sert bir tepki göstererek "Valileri uyarıyorum; öyle kafanıza göre gençlerin eğlenmesini yasaklayacaksınız, biz hepimiz de boynumuzu eğeceğiz mi zannediyorsunuz? Yok öyle yağma. Konser yasaklamaya devam ederseniz, milyonları karşınızda bulacaksınız. Şakşakçılık yapmayın, devletin valisi olun. Devletin!" dedi.

Türkiye'nin en büyük müzik festivalleri arasında yer alan ve bu yıl 1-4 Eylül günleri arasında ikincisi düzenlenecek olan Milyon Fest Fethiye, Muğla Valiliği tarafından iptal edildi. Bu festivalin de iptal edilmesiyle sosyal medyada son aylarda Türkiye'de iptal edilen konser ve festivaller gündem oldu.

Türkiye'de son 4 ayda; Eskişehir Anadolu Fest, Niyazi Koyunca Pendik Konseri, Zonguldak Kozlu Mizik Festivali, Munzur Küktür ve Doğa Festivali, Kazdağı Ekoloji Festivali, Gökçeada Meryem Ana Panayırı, ODTÜ Bahar Şenliği, Muş Metin-Kemal Kahraman Konseri, Aynur Doğan Bursa ve Kocaeli Konserleri, Başkent Kültür Yolu Festibali Miae Konseri, Başkent Kültür Yolu Festivali Ara Malikian Konseri, Apolas Lermi Denizli ve Bostancı Konserleri ve son olarak Milyon Fest Fethiye çeşitli nedenler gösterilerek iptal edildi.

İptal kararlarına tepki gösteren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Valileri uyarıyorum; öyle kafanıza göre gençlerin eğlenmesini yasaklayacaksınız, biz hepimiz de boynumuzu eğeceğiz mi zannediyorsunuz?" dedi.

Sözlerini sürdüren Kılıçdaroğlu, "Yok öyle yağma. Konser yasaklamaya devam ederseniz, milyonları karşınızda bulacaksınız. Şakşakçılık yapmayın, devletin valisi olun. Devletin!" dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan festival ve konserlerin iptal edilmesine sert tepki: Valileri uyarıyorum

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a yanıt: Öğretmenlere çağrısını yineledi

 

Kurtulmuş'tan Kılıçdaroğlu'nun iddiasına yanıt

 

Kılıçdaroğlu: Bankaların verdiği kredinin faizi düşmedi

 

ETİKETLER :