BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVahdettin Köşkü’nde ikili zirveler----

Vahdettin Köşkü’nde ikili zirveler

Vahdettin Köşkü’nde ikili zirveler
27 Ekim 2018 - 14:55 www.finansgundem.com

İstanbul'daki Suriye zirvesine Türkiye, Rusya, Fransa ve Almanyaliderleri katılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkel ve Putin'le baş başa görüşüyor. Son görüşme Macron'la...

Dünya İstanbul'a kilitlendi, Türkiye, Rusya, Fransa ve Almanya liderleri saat 15.00'de kritik zirvede buluşuyor. Zirveye ev sahipliği yapacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 13.00 sularında Vahdettin Köşkü'ne geldi.

Rusya lideri Vladimir Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Almanya Başbakanı Angela Merkel'in yer alacağı masada, yakın zamanda görevini bırakacak BMSuriye özel temsilcisi Steffan de Mistura da var.

Fransa ve Almanya, ilk kez bir Suriye zirvesine katılıyor. İstanbul'a ilk olarak Almanya Başbakanı Angela Merkel indi. Merkel'den dakikalar sonra da Rusya lideri Putin'i taşıyan uçak İstanbul'a ulaştı. Son olarak Fransa Cumhurbaşkanı Macron İstanbul'a geldi. Kremlin, Putin'in uçaktayken Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile telefonda görüştüğünü duyurdu. 

İKİLİ GÖRÜŞMELER

Cumhurbaşkanı Erdoğan şu sıralarda zirvenin yapılacağı Vahdettin Köşkü'nde Merkel'i kabul etti. Erdoğan ve Merkel baş başa görüştü. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile de görüşme yaptı. Erdoğan ve Putin, Vahdettin Köşkü'nde gerçekleştirilecek Suriye konulu dörtlü zirve öncesi bir araya geldi. Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Macron'la da ikili görüşme yapacak. (Milliyet)

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)