BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaÜnlü yatırımcı Rogers çok pişman----

Ünlü yatırımcı Rogers çok pişman

Ünlü yatırımcı Rogers çok pişman
28 Mayıs 2014 - 14:26 www.finansgundem.com

Ünlü yatırımcı Jim Rogers, zamanında yatırım yapmadığı için büyük pişmanlık duyduğu yatırım aracını açıkladı

Ünlü yatırımcı Jim Rogers, pişmanlık duyduğu bir yatırım kararı olduğunu söyledi. China Money Network’e röportaj veren zamanında Bitcoin’e yatırım yapmadığı için pişman olduğunu ifade etti. “Hiçbir zaman Bitcoin’in ne olduğunu yeterince öğrenemedim” diyen Rogers, “Daha zeki olsaydım, Bitcoin’in yeni çıktığı günlerde insanlar bana ondan bahsettikleri zaman yatırım yapardım” şeklinde konuştu. Bitcoin’i ilk duyduğu günlerde ilgilenmesi gereken çok sayıda yatırım kararı olduğunu da söyleyen Rogers, Bitcoin’in kendisine çok karmaşık geldiğini de ekledi.

DOLARA RAKİP GEREKLİ

ABD Doları’nın geçtiğimiz 70-80 yıl boyunca egemen olduğunu söyleyen Rogers, “Birleri sonunda doları kullanmayı bırakacak. Dolarla rekabet edecek ve onun yerine geçecek bir şeye ihtiyacımız var. Bu Bitcoin mi olur, Çin Yuanı mı olur yoksa deniz kabukları mı olur o kadarını bilemiyorum” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)