BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜnlü şarkıcı havaalanında gözaltına alındı!----

Ünlü şarkıcı havaalanında gözaltına alındı!

Ünlü şarkıcı havaalanında gözaltına alındı!
15 Ocak 2024 - 13:42 www.finansgundem.com

İspanyol şarkıcı ve söz yazarı Julio Iglesias, Dominik Cumhuriyeti'nde seyahat ettiği Punta Cana Havaalanı'nda gözaltına alındı. Iglesias'ın valizinden 42 kilo yiyecek çıktığı öğrenildi.


Ünlü şarkıcı Julio Iglesias, Bahamalar'dan seyahat ettiği Dominik Cumhuriyeti'nin Punta Cana Havaalanı'nda gözaltına alındı. Elde edilen bilgiye göre 80 yaşındaki şarkıcının valizinden 42 kilo yiyecek çıktı. Valizlere el konulurken Iglesias da gözaltına alındı.

Julio Iglesias, Dominikli yetkililere neden valizinde bu kadar çok yiyecek olduğunu açıklamak zorunda kaldı. Julio Iglesias'ın valizinden çilek, ahududu, yaban mersini, kiraz, domates, pancar, kereviz, fasulye, ıspanak, marul, mantar, roka, et ve sebze çıktığı iddia ediliyor.

Julio Iglesias, uzun bir süredir hem Bahamalar hem de Dominik Cumhuriyeti'nde yaşıyor ve iki ülke arasında mekik dokuyor.

Son dönemde Julio Iglesias'ın fiziksel ve hareket kabiliyetiyle ilgili sorunlar yaşadığı ve genellikle tekerlekli sandalye kullandığı belirtiliyordu. Hatta hafıza sorunları olduğu ve şarkılarını unuttuğu söyleniyordu. (Habertürk)

Mercek-9 Operasyonu: 2 bin 36 gözaltı

 

Sibergöz-13 operasyonunda 73 kişi gözaltına alındı

 

Dünyaca ünlü şarkıcı Celine Dion'dan üzen haber

 

Ünlü şarkıcıdan şok itiraf: Bir sütyen markasından teklif aldım

 

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira vergi kaçırdığını itiraf etti!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)