BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜnlü reklamcı Erden ile genç sevgilisi yakalandı!----

Ünlü reklamcı Erden ile genç sevgilisi yakalandı!

Ünlü reklamcı Erden ile genç sevgilisi yakalandı!
04 Mart 2017 - 16:54 www.finansgundem.com

Ünlü reklamcı ve akademisyen Levent Erden, kendisinden yaklaşık 40 yaş küçük sevgilisi ile Nişantaşı'nda el ele görüntülendi.

Yıllardır dilden dile dolaşan "Aşkın yaşı yoktur!" sözü önceki gün Nişantaşı'nda çekilen bu kareyle yeniden ispatlandı! Takvim Gazetesi'nden Aydın Hamza'nın haberine göre; Türkiye'nin en ünlü reklamcı ve pazarlama iletişimi uzmanlarından Levent Erden, kendisinden yaklaşık 40 yaş küçük olan sevgilisiyle el ele objektiflere yakalandı. Nişantaşı'nda genç aşkıyla birlikte dolaşırken görüntülenen Bilgi Üniversitesi akademisyenlerinden Levent Erden'in mutluluğu adeta gözlerinden okunuyordu.

60 yaşındaki Erden, gazetecileri görünce "Bunlar da nereden çıktı?" diyerek tepki gösterdi. Ünlü akademisyenin genç sevgilisi ise bir anda panikleyerek sokak ortasında "Eyvah bizi çekiyorlar, şimdi ne yapacağım?" dedi. Daha sonra Levent Erden ile sevgilisi, hızlı adımlarla ilerleyerek gözlerden kayboldu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)