BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜnlü rapçileri taşıyan minibüs kaza yaptı----

Ünlü rapçileri taşıyan minibüs kaza yaptı

Ünlü rapçileri taşıyan minibüs kaza yaptı
01 Eylül 2023 - 11:40 www.finansgundem.com

Ünlü rapçiler Vahap Canbay ve Wolker'den üzen haber! Zonguldak'ta konsere gelen rapçiler kaza geçirdi. Kazada şarkıcılar ile birlikte 7 kişi yaralandı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine konsere gelen rap şarkıcıları 'Canbay' ve 'Wolker' olarak bilinen Vahap Canbay (26) ile Umut Bolat'ın (23) da arasında bulunduğu minibüs kaza yaptı. Kazada şarkıcılar ile birlikte 7 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Ereğli ilçesi Devrek Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Zonguldak’a konser için gelen Canbay olarak tanınan Vahap Canbay ve Wolker olarak bilinen Umut Bolat’ın bulunduğu 34 EKV 864 plakalı minibüsün sürücüsü Ergün M., iddiaya göre, önünde seyreden İ.A.'nın kullandığı 67 ABP 970 plakalı hafif ticari araca çarpmamak için manevra yaptı.

Ergün M.’nin direksiyon kontrolünü yitirdiği minibüs, savrulup, aydınlatma direğine çarparak devrildi. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sürücü ile minibüste yaralanan sürücü ile Vahap Canbay, Umut Bolat, İhsan Aydın, Yiğit Karaüzüm, Nail Aydın ve Erdem Canbay, sağlık ekiplerinin kaza yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastanelerde tedaviye alındı.

HAYRANLARI HASTANE ÖNÜNE AKIN ETTİ

Şarkıcıların kaza haberini alan hayranları hastane önüne akın etti. Kazayla ilgili inceleme başlatılırken, Canbay ve Wolker’ın Zonguldak merkezde bir eğlence mekanında konseri olduğu öğrenildi.

'BİR ANDA KENDİMİZİ ASFALTTA BULDUK'

7 kişi, tedavilerinin ardından taburcu edildi. Hastane çıkışında açıklama yapan Umut Bolat, "Bir anda uyandığımızda kendimizi asfaltta gördük. Camdan çıkmışım, nasıl oldu anlamadık. Hastanede gözümüzü açtık. Buna da şükür diyelim, kırıklarla atlattık" dedi.

'UCUZ ATLATTIK'

Diyarbakır'dan Zonguldak'a konser için geldiklerini belirten Vahap Canbay ise "Benim son hatırladığım şey arabaya bindim ve uyudum. Sonra takla atmışız, verilmiş sadakamız varmış. Tüm sevenlerimize de buradan duyuralım, durumumuz iyi. Allah'a çok şükür bir şey olmadı. Ucuz atlattık" diye konuştu.

Ünlü rapçilere dev operasyon! Uzun namlulu silahlar ele geçirildi

 

Ünlü rapçi özel yapım Ferrarisini satıyor

 

Sahnede fenalaşan ünlü Rapçi hayatını kaybetti

 

Ünlü rapçi, konserde hayatını kaybetti

 





YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)