BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜnlü milyarder yasak ilişkiye servet yatırdı?----

Ünlü milyarder yasak ilişkiye servet yatırdı?

Ünlü milyarder yasak ilişkiye servet yatırdı?
27 Ekim 2023 - 17:47 www.finansgundem.com

19 milyar dolarlık serveti bulunan ünlü CEO Eric Schmidt, Michelle Ritter’ın şirketine 100 milyon dolar yatırım yaptı. 29 yaşındaki Ritter’in, 40 yıllık evli ve iki çocuğu bulunan milyarderin sevgilisi olduğu iddia ediliyor

FINANSGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

Google’ın eski CEO’su olan ve 40 yıllık evliliği bulunan milyarder iş insanı Eric Schmidt, Michelle Ritter tarafından yönetilen bir şirkete 100 milyon dolarlık yatırım yaptı. Forbes haberine göre Ritter, milyarder CEO’nun sevgilisi.

Ritter’ın şirketi Street Perlot farklı girişimcilik firmaları portföyünü kurumsal yatırımcılarla buluşturan bir start-up kuluçka merkezi niteliğinde. Forbes’a göre 68 yaşında ve 19 milyar dolarlık serveti olan Schmidt, şirketin yönetim kurulu başkanı olarak gösteriliyor. Ancak Insider’ın haberine göre şirketin internet sitesinde Schmidt’e dair bilgiler ek açıklamalara varana kadar tümüyle Wikipedia’dan alınmışa benziyor.

Şirketin 29 yaşındaki CEO’su Ritter, Forbes’ta yaptığı bir açıklamada Schmidt’in “çok aktif bir başkan” olduğunun altını çizerek “Çok tipik bir CEO-başkan ilişkimiz var” ifadelerine yer verdi.

Schmidt ve Ritter hem Forbes’a, hem de Insider’a ilişkilerinin durumuyla ilgili açıklama yapmayı reddetti. Listeler

Ritter, Forbes’taki açıklamasında Schmidt ile Columbia Hukuk Okulu bağlantıları üzerinden tanıştığını söyledi. New York Post’un 2021 yılında yayınlanan bir haberine göre, New Mexico’da gerçekleştirilen Virgin Galactic lansmanını beraber izlemeye giden ikili arasında romantik bir ilişki de bulunuyor.

Ritter Forbes’a verdiği demeçte Steel Perlot’un kurumsal yatırımcılar ve varlıklı bireyler de dahil olmak üzere bir dizi destekçisi olduğunu söyledi. 450 milyon dolarlık yatırımı yönettiğini belirten Ritter yatırımcılarını paylaşmayı ise reddetti. Ritter daha sonrasında ise şirketin kurumsal yatırımcılarında yalnızca ‘ön niyet mektubu’ aldığını açıkladı.

Forbes haberine göre bugün itibariyle Steel Perlot’a 20 milyon doların üzerinde yatırım yapıldı. Pitchbook verilerine göre şirketin portföyünde yapay zekâ, kripto ve ödeme sistemleri alanındaki şirketler bulunuyor.

Haberde Steel Perlot’un ocak ayında faturalarını ödemekte zorlanacağı da belirtiliyor. Zira Schmidt'in aile yatırım ofisi olan Hillspire’e gönderilen ve basına sızan bir e-posta, şirketin bordro ve kredi kartı borçlarını karşılamak için yaklaşık 2,5 milyon dolar talep ettiğini gösteriyor.

Eşi Wendy’den iki kızı olan Schmidt’in başka kadınlarla da birlikte olduğu iddiaları sıklıkla basında yer aldı. Ancak bu iddialar hiçbir zaman doğrulanmadı.

Schmidt konuyla ilgili The New York Times’a verdiği bir röportajda, “Bunun münasip bir soru olduğunu düşünmüyorum. Bu tür dedikodular hakkında yorum yapmıyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Dünyaca ünlü şarkıcı dolar milyarderi oldu

 

İşte Morgan Stanley’nin yeni patronu

 

Binance'nin kurucusu CZ'nin serveti eridi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)