BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜnlü manken Hacı Sabancı için kesenin ağzını açtı----

Ünlü manken Hacı Sabancı için kesenin ağzını açtı

Ünlü manken Hacı Sabancı için kesenin ağzını açtı
23 Haziran 2016 - 11:29 www.finansgundem.com

Özge Ulusoy, sevgilisi Hacı Sabancı'ya doğum gününde 25 bin liralık bir tablo armağan etti.

Aşklarıyla magazin dünyasının en çok konuştuğu çiftlerin başında gelen Özge Ulusoy ve Hacı Sabancı'nın karşılıklı jestleri bitmiyor... Güzel modele yaptığı sürprizler ve aldığı hediyelerle sık sık manşetlere taşınan sosyetik işadamı, dün 30 yaşına bastı.

Kesenin ağzını açtı

Hacı Sabancı'nın doğum gününü ilk olarak sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafla kutlayan Özge Ulusoy'un sosyetik aşkının yeni yaşı için de kesenin ağzını açtığı öğrenildi.

Aşkına tablo armağan etti

Mankenliğin yanı sıra rol aldığı reklamlar sayesinde de Türkiye'nin en çok kazanan modellerinin başında gelen Ulusoy, sanat aşığı Hacı Sabancı'ya bir tablo armağan etti. Özge Ulusoy'un Haluk Akakçe imzalı tablo için de 25 bin lira ödediği konuşuluyor.

Yalının duvarını süsledi

Güzel model, tabloyu seçerken de sosyetik aşkının annesi Arzu Sabancı ve babası Ömer Sabancı'ya ait resim koleksiyonundan ilham aldı. Hacı Sabancı'nın ailesine ait koleksiyonda bulunan Akakçe imzalı bir tabloyu çok sevdiğini öğrenen Özge Ulusoy, bu nedenle hediye tablo alırken de ünlü ressamı tercih etti. ..

Güzel sevgilisinin hediyesini çok beğenen Hacı Sabancı'nın 25 bin liralık tabloyu Kandilli'deki dillere destan yalısının salonuna da hemen astığı söyleniyor. (Takvim)

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)