BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜnlü isimleri kapıcı çarptı!----

Ünlü isimleri kapıcı çarptı!

Ünlü isimleri kapıcı çarptı!
08 Şubat 2022 - 09:07 www.finansgundem.com

Nişantaşı’nda birçok ünlünün yaşadığı tarihi apartmanda, apartman görevlisi binada yaşayanlardan para toplayarak ortadan kayboldu. Eşi ve çocuğunu bırakan kapıcı için kayıp ilanı verildi.

Nişantaşı Hüsrev Gerede Caddesi’nde bulunan ve İlber Ortaylı, Haldun Dormen, Bennu Gerede, Zafer Algöz, yapımcı Adil Şentekin gibi tanınmış isimlerin oturduğu tarihi binada çalışan apartman görevlisi, ihtiyacı olduğunu ifade ederek kendisine yakın bulduğu isimlerden 5’er bin lira aldı. Ardından, ailesini bırakarak kayıplara karıştı.

Apartman yöneticisi görevli için kayıp ilanında bulunurken, para verenler dolandırılıp dolandırılmadıklarını anlamaya çalışıyor.

NE KADAR PARA TOPLADIĞI BELLİ DEĞİL

Bazı kişilerden “borcum var” diyerek 5 bin lira alan görevlinin toplamda ne kadar parayla kaçtığı bilinmiyor. Henüz şikayette bulunmayan yönetim, önce apartman görevlisinin ortaya çıkmasını bekliyor.

Bir haftadır ailesinin de kendisine ulaşamaması yüzünden ilk toplantıda iş akdi feshedilecek olan görevli hakkında daha sonra şikayette bulunulacak.

TEŞVİKİYE’NİN SİMGELERİNDEN

1920’li yıllarda inşa edilen apartman, Hüsrev Gerede Caddesi’nin tarihi yapılarından biri. Hüsrev Gerede’nin torunu Bennu Gerede’nin yanı sıra Haldun Dormen, İlber Ortaylı, Zafer Algöz gibi ünlü isimlere ev sahipliği yapıyor.

'Pes' dedirten olay! Gömleksiz Köprüsü'nü iş makineleriyle yıkarak çaldı

Lori Loughlin'in evine giren hırsızlar 1 milyon dolarlık mücevherlerini çaldı

Yetkililer şok geçirdi: Yolu çaldılar!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)