BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜnlü işadamı Küçükbay için 'kadim abi' iddiası----

Ünlü işadamı Küçükbay için 'kadim abi' iddiası

Ünlü işadamı Küçükbay için 'kadim abi' iddiası
12 Kasım 2016 - 12:21 www.finansgundem.com

ByLock'u ilk kez polise anlatan 'Yeğen' rumuzlu itirafçının, İzmir'de FETÖ'ye yakın ünlü işadamaları hakkında da bilgiler verdiği ortaya çıktı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün kriptolu haberleşme ağı olan ByLock'u ilk kez geçtiğimiz Ocak ayında İzmir'de düzenlenen operasyondan sonra polise anlatan ve FETÖ'nün haberleşme ağının ortaya çıkarılmasını sağlayan 'Yeğen' rumuzlu itirafçının, İzmir'de FETÖ'ye yakın ünlü işadamaları hakkında da bilgiler verdiği ortaya çıktı.
Habertürk'ten Neşet Dişkaya'nın haberine göre itirafçının Orkide Yağların sahibi Ahmet Küçükbay ile ilgili verdiği ifadede, "Ahmet Küçükbay, FETÖ'nün 'Kadim abisi' dir" dediği ileri sürüldü. İtirafçının verdiği muhasebe kayıtlarında ise, ünlü işadamının FETÖ'ye 2 milyon 300 bin lira yardım yaptığını içeren bilgilerin yer aldığı belirtildi. Yeğen'in verdiği bilgiler doğrutusunda 15 Temmuz darbe girişiminden sonra yapılan operasyon ile Küçükbay'ın gözaltına alınıp tutuklandığı bildirildi. Küçükbay, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından demokrasi nöbetlerine, en son da Yenikapı'daki Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne katılmıştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)