BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜnlü işadamı intihar etti!----

Ünlü işadamı intihar etti!

Ünlü işadamı intihar etti!
13 Kasım 2014 - 17:52 www.finansgundem.com

Ünlü iç çamaşırı markası DoReMi'nin patronu Mehmet Sinan Kenanoğlu, otomobilinin içinde tabancasını başına ateşleyerek intihar etti

Mehmet Sinan Kenanoğlu dün saat 16.00 sıralarında 34 HS 4983 plakalı otomobiliyle 4.Levent Büyükdere Caddesi üzerindeki bir bankaya ait genel müdürlük binasının önüne geldi. Burada otomobilini park edip, kapıları kilitledi. Direksiyon başında ruhsatlı tabancasını başına ateşleyerek intihar etti. Silah sesi üzerine vatandaşlar durumu polise ve sağlık görevlilerine bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, kapıların kilitli olması üzerine itfaiyeden yardım istedi. Kısa süre sonra olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, otomobilin camını kırarak kapıyı açtı. Sağlık görevlileri de yaptıkları incelemede Kenanoğlu'nun sağ şakağından tek kurşunla intiharederek, olay hayatını kaybettiğini belirledi. Bunun üzerine polis, güvenlik şeridi çekerek olay yeri inceleme ekiplerine haber verdi. Gelen olay yeri polisleri de otomobilde detaylı inceleme yaptı. Kenanoğlu'nun tabancası otomobil içinde bulundu. Kenanoğlu'nun intiharından önce bir not bırakmadığı öğrenilirken İstanbul MHP İl Teşkilat Divan Kurulu Üyesi de olan işadamının intiharıyla ilgili geniş çaplı araştırma başlatıldı.

ESKİ SAHİBİNİN KARISI AŞK CİNAYETİNE KURBAN GİTMİŞTİ

Do-Re-Mi'nin 2006 yılında ölen eski sahibi Ahmet Duran Baysal'ın boşandığı eşi Esra Karsel bir aşk cinayetine kurban gitmişti. Karsel'in cesedi, 9 Ekim 2009 tarihinde Nişantaşı Ahmet Telgeri Sokak'ta kırmızı renkli 34 CNK 66 plakalı otomobilin arkakoltuğunda boğazı telle sıkılarak öldürülmüş olarak bulunmuştu. Kısa süre sonra 39 yaşındaki Karsel'in katil zanlısının Eyüp Gökhan olduğu belirlenmişti. Yakalanan Gökhan, ifadesinde olay gecesi Esra Karsel ile otomobil içinde birlikte olduklarını, genç kadının kendisine "Şu ana kadar birlikte olduğum erkeklerin içinde en iyisi sensin" dediğini, bu söz üzerine Karsel'in başka erkeklerle birlikte olduğunu düşünüp cinayeti işlediğini anlatmıştı. Eyüp Gökhan'ın 12 Kasım 2003 günü 23 yaşındaki hemşire sevgilisi İlknur Değirmenciler'i de Üsküdar'da birlikte yaşadıkları evde boğarak öldürdüğü ortaya çıkmıştı.

İFLAS EDEN DOREMİ'Yİ SATIN ALMIŞTI

2008 yılında piyasadan çekilen DoReMi markasını Kenanoğlu Şirketler Grubu, 2011 yılında 2.8 milyon TL'ye satın almıştı. Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Kenanoğlu, o tarihte DoReMi için yaklaşık 6 milyon dolarlık yatırımla Bartın'da sıfırdan bir tesis kuracaklarını ve 2012 sonuna kadar 60 mağazalık bir zincir oluşturmayı hedeflediklerini açıklamıştı.

KENANOĞLU ŞİRKETLER GRUBU 94 YILLIK GEÇMİŞE SAHİP

Kenanoğlu Şirketler Grubu, 94 yıllık bir geçmişe sahip. 1920 yılında Gaziantep'te Kenanoğlu Çorap ismiyle faaliyete geçen şirket, çorap üretimini uzun süre İstanbul Yakuplu'daki tesisinde gerçekleştirdi. Ardından da Bartın'da 12 bin metrekarelik bir çorap tesisi kurarak günlük üretimini 60 bin çifte çıkardı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)