BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜnlü iş insanına suikast girişiminde flaş gelişme----

Ünlü iş insanına suikast girişiminde flaş gelişme

Ünlü iş insanına suikast girişiminde flaş gelişme
16 Nisan 2023 - 23:15 www.finansgundem.com

İstanbul'da çökertilen Barış Boyun suç örgütüne yönelik operasyonda flaş bir gelişme yaşandı. Gözaltına alınanlar arasında 8 ay önce iş insanı Cihan Ekşioğlu’na suikast düzenlemeye çalıştığı iddia edilen şüpheli de yer alıyor.

Kırmızı bültenle aranırken İtalya’da yakayı ele veren Barış Boyun'un İstanbul’da yönettiği ve çökertilen suç çetesinin gerçekleştirdiği eylemler bir bir ortaya çıkarken, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ‘Barış Boyun suç örgütü’ne yönelik yaptığı soruşturmayı derinleştirdi.

İŞ İNSANINA SUİKAST GİRİŞİMİ ŞÜPHELİSİ GÖZALTINDA

Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, suç örgütünün karıştığı tüm suçları bir bir ortaya çıkartarak dosya hazırlayan polisin düzenlediği operasyonda dikkat çeken bir şüpheli de bulunuyor. Suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyon kapsamında 8 ay önce iş insanı Cihan Ekşioğlu’na Beykoz’da suikast düzenleneceği iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli de gözaltına alındı. İş insanı suikast girişimi iddiasıyla 8 ay önce gözaltına alınan şüpheli, serbest bırakılmıştı. İki ay sonra bir başka şüpheliye düzenlenen operasyonda yine yakalanan şüphelinin ikinci kez serbest kaldığı ortaya çıktı.

DOSYALARI ÇOK KABARIK

“Kasten öldürme”, “Kasten Öldürmeye Teşebbüs” “Silahlı Kasten Yaralama”, “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti”, “Silah Ticareti”, “Mala Zarar Verme” “Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması”, “Tehdit” konularından 103 suç eylemini gerçekleştirdiği belirlenen çetenin soruşturmasına iş insanı Cihan Ekşioğlu’nun olayı da girdi.

Olayla ilgili çok yönlü çalışmalar devam ediliyor.

Suç örgütü elebaşı Barış Boyun'a cinayet davası

 

Emniyet, bu yıl 29 organize suç örgütünü çökertti

 

3 ilde organize suç örgütü operasyonu!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)