BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜnlü futbolcuya seks davası----

Ünlü futbolcuya seks davası

Ünlü futbolcuya seks davası
18 Mart 2013 - 16:07 www.finansgundem.com

David Beckham, hayat kadını Irma Nici'nin ünlü futbolcu ile yattığı iddialarını yayınlayan dergiye açtığı davayı kaybetti

Dünyanın en popüler futbolcularından David Beckham, 3 yıl önce kendisiyle para karşılığında seks yaptığını iddia eden hayat kadını Irma Nici'nin sözlerini haber yapması nedeniyle Amerikan In Touch dergisine açtığı davayı kaybetti.
Boşnak manken Nici, dergiye yaptığı açıklamada İngiliz futbolcu ile Londra'da bir otelde cinsel ilişkiye girdiği iddiasında bulunmuştu.
Beckham ise iddia edilen tarih ve saatte hastanede kalp krizi geçirmiş olan babasını ziyaret ettiğini söylemiş ve sözlerinin doğruluğunu da kanıtlamıştı.
Kendisine atılan iftiranın peşini bırakmayan ünlü futbolcu, Nici'nin ifadelerine yer veren In Touch adlı dergiyi yalan haber yapmaktan mahkemeye verdi. Ancak yargıç derginin, milyonların merak ettiği futbolcuyla ilgili haber yapma hakkı olduğunu belirtti.
Bunun üzerine kararı temyiz eden Beckham yine umduğunu bulamadı. Üst mahkemeden temyiz başvurusuna gelen kararda derginin yayını, ifade özgürlüğü kapsamında değerlendirildi.
Beckham'ın, Irma Nicci'ye açtığı ayrı bir dava daha bulunuyor.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)