BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜnlü eğitimciyi öldürmüştü, cezaevinde intihar etti ----

Ünlü eğitimciyi öldürmüştü, cezaevinde intihar etti

Ünlü eğitimciyi öldürmüştü, cezaevinde intihar etti
11 Nisan 2023 - 11:22 www.finansgundem.com

Fen Bilimleri Eğitim Kurumlarının kurucusu Nazmi Arıkan ile şoförünü, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesindeki çiftlik evinde bıçaklayarak öldürdüğü sebebiyle hapis cezasına çarptırılan eski Tokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya intihar etti.

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde Fen Bilimleri Eğitim Kurumlarının kurucusu eğitimci Nazmi Arıkan (69) ile şoförü Şerif Eker'i (46) öldürdüğü gerekçesiyle iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan eski Tokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya (49), tutuklu bulunduğu İzmir'deki cezaevinde ölü bulundu. Akçekaya'nın kendini asarak yaşamına son verdiği, bir de intihar notu bıraktığı öğrenildi.

Fen Bilimleri Eğitim Kurumları kurucusu, evli ve 2 çocuk babası Arıkan, şoförü ile geçen yıl Kurban Bayramı tatili için Gelibolu'daki çiftliğine gelmiş, çalışanlar 13 Temmuz günü ikisini de kanlar içerisinde bulmuştu. Arıkan'da 47, Eker'de ise 66 kesici ve delici alet yarası tespit edilmişti. Soruşturma kapsamında çifte cinayetin şüphelisinin Tokatspor Kulüp Başkanı Ufuk Akçekaya İstanbul'da yakalanıp, tutuklanmıştı.

Nazmi Arıkan'ın cinayetinde önemli gelişme

 

Ünlü eğitimci Nazmi Arıkan cinayetinde yeni ayrıntılar

 

Ünlü eğitimci Arıkan ve şoförü öldürüldü: Şüpheli kulüp başkanı yakalandı!

 

Eğitimci Nazmi Arıkan ve şoförü öldürüldü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)