BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakÜnlü borsacı Şahenk’le ortak oluyor ----

Ünlü borsacı Şahenk’le ortak oluyor

Ünlü borsacı Şahenk’le ortak oluyor
13 Mayıs 2013 - 14:21 www.finansgundem.com

Ferit Şahenk, restoran zincirine hangi markayı ekliyor, borsa dünyasından kiminle el sıkışıyor

Doğuş Holding şirketi D. Ream (Doğuş Restaurant Entertainment and Managemant), yeme içme ve eğlence sektöründe faaliyet göstermek için Mart 2012’de kurulmuştu. D.ream, farklı zevklere ve damak tatlarına hitap eden, sosyal hayatın merkezinde konumlandırılmış mekânları bir çatı altında yöneterek büyümeyi hedefliyor. Bu çerçevede birçok şirketi satın alarak veya ortaklığa giderek sektörde adından sıkça söz ettirdi.
Mart 2012’de Kiva, Nusr-Et lokantası, Armani Ristorante ile yola çıkan D. Ream, ardından sırası ile GoMongo, Doors Grup, Azumi Group, GQ bar ve Mezzaluna markaları ile sektördeki oluşumunu devam ettirdi. En son olarak da Bodrum Maça Kızı’na ortak oldu. Doğuş Holding’in patronu Ferit Şahenk’in bu alanda büyüme isteğinde olduğu biliniyor. Gizliden gizliye birçok markayı da yakın takibe aldıkları konuşuluyor. Para Dergisi’ne ulaşan bilgilere göre D.ream’ın son bombası Boğaz’da patlayacak. Barış Tansever’e ait İstanbul Ulus sırtlarındaki ünlü mekan Sunset, de D.ream’ın ilgi alanına girmiş. Şu sıralar anlaşma noktasına da gelinmiş. Ortaklığın yakın zamanda açıklanması bekleniyor. Barış Tansever, borsanın ünlü isimlerinden biri olarak tanınıyor.
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • metin13 Mayıs 2013 23:29

    şu doğuş un satış politikasını anlamıyorum gidin sorun bayiye ww gen için en az 3 ay sonra diyorlar ama içerden bi tanıdık bulursanız 1 hafta sonra araç teslim bu nasıl bir politika şaşıyorum.

  • Yakup13 Mayıs 2013 17:09

    Ne gerek var goldaşı ortak alsaydı gereçk spekülator bulmuş olurdu.

  • tuğrull13 Mayıs 2013 15:04

    spk da beşiktaşın spekülatörünü bulsada cezalandırsa .adam aşşağıya basmaya domuyor.......