BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜniversite öğrencilerine müjde----

Üniversite öğrencilerine müjde

Üniversite öğrencilerine müjde
03 Mayıs 2014 - 13:38 www.finansgundem.com

Maliye Bakanlığı üniversite öğrencilerini sevindirecek tebliği Resmi Gazete'de yayımlandı

Maliye Bakanlığının Kamu Sosyal Tesislerine İlişkin Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliği Resmi Gazete'de yayımlandı. Yürürlüğe giren tebliğe göre, sosyal tesis kapasitelerinin kullanımında, ihtiyaç bulunan yerlerde boş kapasitenin öncelikle yükseköğrenim öğrencilerine kullandırılması için gerekli her türlü tedbir alınacak ve sosyal tesislerdeki boş kapasiteler ivedilikle Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (YURTKUR) bildirilecek.
Yurtkur tarafından sosyal tesislere yerleştirilen yükseköğrenim öğrencilerinden standart yurt ücreti tahsil edilecek. Ayrıca sosyal tesisin yemek hizmetlerinden faydalanan öğrencilere sağlanacak beslenme yardımı, takip eden ay içerisinde Yurtkur tarafından ilgili sosyal tesis hesabına yatırılacak.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • m. kara 03 Mayıs 2014 14:22

    öğrencilere verilen karşılıksız burslar ne ey göre veriliyor. ben emekli bir insanım. üç çocuğum okuyor. bir üniversite ikide, bursluluk için müracaat etti geri ödemeli burs çıktı. maddi durumu iyi olan öğrenciye de karşılıksız burs çıktı. bu nasıl adalet. kredi tahsis edilirken insanların gelir durumları göz önüne alınmıyor galiba.