BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemUnicef iyi niyet elçilerinden G7 ülkelerine mektup----

Unicef iyi niyet elçilerinden G7 ülkelerine mektup

Unicef iyi niyet elçilerinden G7 ülkelerine mektup
08 Haziran 2021 - 17:49 www.finansgundem.com

Aralarında David Beckham, Bllie Eilish, Katy Perry, Pink ve Orlando Bloom gibi ünlülerin yer aldığı isimler cuma günü gerçekleşecek G7 Zirvesi öncesinde bir açık mektup yazdı.

Cuma günü gerçekleşecek ve G7 ülkelerinin katılacağı zirve öncesinde Unicef iyi niyet elçileri bir açık mektup yayınladı.

Aralarında David Beckham, Billie Eilish, Orlando Bloom, Whoopi Goldberg, Katy Perry, Pink ve Andy Murray gibi sanat ve spor camiasının önde gelen isimlerinin imza attığı mektupta, gelişmiş ülkelere “Kovid-19 aşısı çağrısı” yapıldı.

Mektupta, “Dünya bir buçuk yıldan beri Kovid-19 salgınıyla mücadele ediyor fakat virüs halen birçok ülkede yayılıyor. Salgın her yerde bitmediği sürece devam edecek. Dolayısıyla her ülkeye aşı gönderilmeli” ifadesi kullanıldı.

Mektupta, G7 ülkelerinin kullanmadıkları aşıları yoksul ülkelere göndermeleri çağrısında bulunuldu. Konuyla ilgili bir açıklama yapan eski futbolcu David Beckham, “Unicef iyi niyet elçisi olarak, aşılamanın faydasına inanıyorum. Bütün ülkelerin Kovid-19 aşılarına acilen adil bir erişimi olmalı” dedi.

G7 liderleri, Galler'de buluşmaya hazırlanıyor

 

 

ABD G7'de fidye yazılımı saldırılarını gündeme getirecek

 

ABD, asgari kurumlar vergisinde G7’yi ikna edemiyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)