BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD G7'de fidye yazılımı saldırılarını gündeme getirecek----

ABD G7'de fidye yazılımı saldırılarını gündeme getirecek

ABD G7'de fidye yazılımı saldırılarını gündeme getirecek
08 Haziran 2021 - 08:14 www.finansgundem.com

Jake Sullivan, Amerikan heyetinin G7 toplantılarında, kripto para birimine ilişkin gelişmeler de dahil olmak üzere, fidye yazılımların merkezinde olduğu siber saldırılarla mücadele konusunda bir eylem planını gündeme getireceğini açıkladı.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ABD Ulusal Danışmanı Sullivan'ın verdiği bilgilere göre, G7 siber güvenlik gündemindeki diğer konular arasında, ülkelerin toplu olarak  fidye yazılım saldırılarına karşı savunma güçlerini ve dirençlerini artırma yöntemlerinin yanında, söz konusu tehditlerin niteliklerine ilişkin bilgilerin devletler arasında paylaşmanın güvenli yolları yer alıyor.

Almanya, ABD, Birleşik Krallık, Fransa, İtalya, Japonya ve Kanada'dan oluşan G7 üyeleri ayrıca, hacker grupları barındırdıklarını ve topraklarında faaliyet göstermelerine izin verdiklerini ileri sürdükleri Rusya ve Çin gibi ülkeler ile konuyu görüşmenin yollarını da arayacaklar.

ABD, asgari kurumlar vergisinde G7’yi ikna edemiyor

 

Facebook ve Google G7'nin kararından memnun

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)