BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporÜnal Aysal bombaladı----

Ünal Aysal bombaladı

Ünal Aysal bombaladı
20 Mart 2013 - 15:35 www.finansgundem.com

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal düzenlenen divan kurulu toplantısında çok önemli açıklamalarda bulundu

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Sarı – Kırmızılı kulübün Divan Kurulu üyelerine seslendi. Çalışmalarına sadece dışarıdan değil, içeriden de engel olmak isteyenler olduğunu vurgulayan Aysal, “Durmayacağız, yürümeye devam edeceğiz” dedi.
Aysal medyadan örnekler vererek, "Schalke maçının bir kaç gün öncesinde Elveda şampiyonluk, 'Elveda şampiyonluk, elveda Avrupa, elveda güzel günler, elveda yıldızlar'! Bir başka spor yorumcusu 'Shalke'nin Galatasaray üzerinden tır gibi geçeceğini' iddia etti" diyerek önemli göndermeler yaptı, Galatasaray büyüdükçe bunların artacağını ifade etti.
Aysal, “Geçenlerde ekonomi yazarlarıyla bir araya geldik. Orada saygın bir köşe yazarı durumu özetledi. Aranın açılmasını izin vermezler dedi” ifadelerini kullandı. Aysal, “Kimler izin vermez bilmiyoruz ama biz bu görevi 108 yıl önce üzerimize aldık. Ne kadar örgütlenirlerse örgütlensinler, engellemeye çalışsalar da Galatasaray’ın yükselişi engellenemeyecek” dedi.
DOSTLARIMIZ İÇERİDEN VURMAYA ÇALIŞIYOR
İyi işler yapmaya devam edeceklerini vurgulayan Aysal, “Bu işlerimizin iyi gittiğinin net olarak algılanmasıdır. Bunca saldırıya karşı bizim planımız karşı saldırı değildir. Galatasaray olarak rakipleri aşağı çekmek ve mutluluklarını engellemek değildir. Bizim görevimiz, sadece Galatasaray için çalışmaktır. 3 yıl aradan sonra şampiyon olmuş, 6 yıl aranın ardından Şampiyonlar Ligi’ne katılmış, 18 yıl aradan sonra borçlarımızın azaltılması sonucu, neden zafer konuşması yapamıyorum? Mesnetsiz saldırılar sadece dışarıdan gelmiyor. Borçlarımız azaldıkça, sportif başarılarımız dışarıda ses getirdikçe; maalesef içeriden de saldırılar oluyor. Dostlarımız sadece medyada değil, devlet kademesinde de bizi zor durumda bırakmaya çalışıyor. Eleştirmek, daha iyisini istemek hepimizin görevi. Ancak mali genel kurula bir kaç hafta kala televizyon kanallarına çıkıp, ‘Galatasaray’ın 150 milyon dolar’ı nereye gitti, arıyoruz bulamıyoruz’ demeleri üzücü. Galatasaray’ın tüm gelir gideri kayıt altındadır. Verilecek cevabın iyi anlaşılması için tüm genel kurul üyelerinin orada olmasını istiyoruz” diye konuştu.
AVRUPA'NIN EN İYİSİ OLACAĞIZ
Aysal “Sevgili Galatasaraylılar, dostlarım; şampiyonluklar, başarılar, Galatasaray için ara duraktır. Galatasaray’ın yolculuğunda, misyonu bellidir. Bizler bu misyona sadık kalarak, mümkün olan en kısa sürede bu yolu almak istiyoruz. 2020 yılına kadar kulübümüzü Avrupa’nın en saygın 10 kulübünden biri yapmak istiyoruz. 30 Mart itibariyle genel kurulda geldiğimiz aşamayı paylaşacağız. Muhtemelen o paylaşımlar sonucu bazı dostlarımız yine üzülecek. Ancak bilsinler ki; yüzmeye devam edeceğiz. Bizler Ali Sami Yen’in atalarıyız. Bizlerin gücü atalarından geliyor” diyerek sözlerini bitirdi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)