BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemUkraynalı mültecilere kapılarını açana ayda 6.700 TL ----

Ukraynalı mültecilere kapılarını açana ayda 6.700 TL

Ukraynalı mültecilere kapılarını açana ayda 6.700 TL
13 Mart 2022 - 09:13 www.finansgundem.com

Rusya'nın saldırıları nedeniyle Ukrayna'dan kaçan mülteciler için İngiltere'de başlatılan kampanyanın detayları ortaya çıktı.

Rusya’nın 24 Şubat’ta başlattığı Ukrayna savaşından kaçan mülteciler İngiltere’de gündem oldu…

İngiltere’de Ukrayna’dan kaçan mültecileri evlerine almak isteyenlere yapılacak yardımın detayları ortaya çıktı. İngiltere’de evlerindeki bir odayı Ukraynalı mültecilere açanlara ayda 350 pound (yaklaşık 6.700 TL) destek sağlanacağı belirtildi.

Savaşın başlamasından beri yaklaşık 2.4 milyon insanın ülkeden kaçtığı aktarıldı. Ukraynalıların minimum 6 ay kalabileceği duyurulurken, bu bütçenin ise sponsorlardan ve bağışçılardan geleceği kaydedildi. Bu tür bir ödeme sisteminin dünya üzerinde bir ilk olduğu da kaydedildi.

Mülteci ve ev sahibinin birbirlerini sosyal medya ya da tanıdıklar aracılığıyla bulması beklenirken daha sonra yasal başvuru yapılacağı da belirtildi.

“OLİGARKLARIN EVLERİNE EL KOYALIM”

Öte yandan İngiltere’de üst düzey yetkililer Putin’e yakın oligarklara ait lüks ev ve malikanelere el konulmasını gündeme getirdi.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın kabinesinde görevli Michael Gove, “Putin’e yakın olanlara ceza vermek adına onların malikanelerine el koyalım” dedi. İngiliz medyasında yer alan haberlerde bu adım ile birlikte Putin’e ve Rusya’ya gözdağı verileceği belirtildi.
(Sözcü)

Almanya'dan Ukraynalı mülteci kararı

İngiltere'nin kabul ettiği mülteci sayısı şoke etti!

İsrail'de Ukrayna mültecileri için 'Yahudi' şartı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)