BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemUkrayna'daki İrpin’de sokaklarda cesetler var----

Ukrayna'daki İrpin’de sokaklarda cesetler var

Ukrayna'daki İrpin’de sokaklarda cesetler var
30 Mart 2022 - 08:25 www.finansgundem.com

Başkent Kiev yakınlarındaki İrpin’de çekilen görüntüler kan dondurdu.

Ukrayna’daki sivil toplum kuruluşu Ukranian Witness Project tarafından çekilen ve ABD’nin önde gelen medya kuruluşlarından CNN’de yayınlanan görüntüler Kiev’in dibinde olan İrpin kasabasında yaşanan şiddetin boyutunu gözler önüne seriyor.

Rusya ile Ukrayna arasında dün İstanbul’da gerçekleşen müzakereler sonrasında Rus yetkililer Kiev ve Çernihiv’de “iyi niyet göstergesi” olarak askerlerin ve baskıyı azaltma kararı alındığını duyurmuştu. Rusya'dan umut verici bir açıklama gelse de Kiev'in adeta dibindeki İrpin'de çekilen görüntüler uluslararası kamuoyunu dehşete düşürdü.

Ukrayna askerlerinin önceki gün tekrar ele geçirdiği İrpin’de çekilen görüntüler ise adeta bir felaket sonrasını gösteriyor. Hiç sesin çıkmadığı ve sokakta köpeklerin dolaştığı İrpin’de yıkılmış evler, büyük hasar görmüş otomobiller, parçalanmış kaldırım ve yollar görülüyor.

İNSAN CESETLERİ ÇÜRÜMEYE YÜZ TUTMUŞ

Fakat Reuters haber ajansının paylaştığı fotoğraflardaki en acı görüntüler ise yol kenarlarında bulunan cansız bedenler. Fotoğraflarda deri ceketli bir bireyin elinde tuttuğu pazar arabası görülüyor. Yüzü dönük olan bu kişinin ne zaman öldüğü bilinmiyor.

Fotoğraflarda bir otomobilin içinde arkadan vurulmuş bir kişinin cansız bedeni de görülüyor. CNN’in paylaştığı videoda ise en az 5 kişinin cansız bedeni sokakta çürümeye yüz tutmuş bir şekilde görülüyor.(Sözcü)

Ukrayna’da ATM’de nakit kalmadı

ABD Rusya'ya seyahat edilmemesi çağrısını yineledi

ABD'den Rusya'ya suçlama

Ukrayna, Rus tarafına insani koridorların açılması talebini iletti

AB, Mariupol'deki ofisinin Rus güçlerince vurulduğunu duyurdu

Biden, Avrupalı liderlerle Ukrayna savaşını görüştü

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)