BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemUkrayna: Rus güçleri her yönde durduruldu----

Ukrayna: Rus güçleri her yönde durduruldu

Ukrayna: Rus güçleri her yönde durduruldu
18 Mart 2022 - 00:39 www.finansgundem.com

Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, "İşgalci güçler saldırı potansiyellerini kaybetti ve her yönde durduruldular. Düşmanın lojistikle ilgili önemli sorunları var, kayıplar vermeye devam ediyor" açıklaması yaptı

Ukrayna Genelkurmay Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Rusya-Ukrayna savaşının başlamasından bu yana yaşanan gelişmeler değerlendirildi.

Bugün, Rusya'nın Ukrayna'ya açtığı savaşın 22. günü olduğu belirtilen açıklamada, "Ukrayna halkının Rus işgaline karşı kahramanca direnişinin 22. günü bitiyor" ifadesi kullanıldı.

Ukrayna topraklarına giren Rus askeri birliklerinin saldırı imkanlarını önemli ölçüde kaybettikleri savunulan açıklamada, "İşgalci güçler saldırı potansiyellerini kaybetti ve her yönde durduruldular. Düşmanın lojistikle ilgili önemli sorunları var, kayıplar vermeye devam ediyor." denildi.

"Ruslar savaş suçu işliyor" vurgusu

"Rus Silahlı Kuvvetlerinin 4. Ordusunun 960. Saldırı Havacılık Alayı'nın havacılık birimlerinin önemli kayıplara uğradığı" aktarılan açıklamada, Ukraynalı askerlerin Rusya'nın Batı Askeri Bölgesi'nin 252. Motorlu Tüfek Alayı birimlerine Harkiv bölgesinde önemli kayıplar verdirdiği de ifade edildi.

Açıklamada, Rus askerlerinin yerel insanlara yönelik savaş suçu işlemeye devam ettiklerinin altı çizildi.

Avrupa Konseyi Belarus ile ilişkileri askıya aldı

 

Bulgaristan'ın eski başbakanı Borisov gözaltına alındı

 

Belarus'a sığınan Polonyalı asker, evinde ölü bulundu

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BORSACI18 Mart 2022 07:39

    analayabildigim kadarı ile rusya savaşa katılmak istegi ile savaş meydanlarında bozguna ugrayıp çok pişman olmuşdur.çünkü savaş dünyanın en zor sanatı ömrüm pkk ile uzun yıllar mücadelede geçen birisi olarak savaş her milletin harcı degil rusya pes edecek .

  • akıl18 Mart 2022 09:50

    altıbin kişilik örgütle, kırk milyon nufüslü ülke ile savaşmak farklıdır,ayrıca biz 40 yıldır savaşıyoruz  ,allah dan sihalar yapıldıda pkk bitme noktasına geldi yoksa hergün şehitler geliyordu...