BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBelarus'a sığınan Polonyalı asker, evinde ölü bulundu----

Belarus'a sığınan Polonyalı asker, evinde ölü bulundu

Belarus'a sığınan Polonyalı asker, evinde ölü bulundu
17 Mart 2022 - 21:35 www.finansgundem.com

Polonya’nın sınırda göçmenleri öldürdüğünü öne sürerek Belarus’a sığınan Polonya askeri Emil Çeçko’nun Minsk’te yaşadığı evde ölü bulunduğu açıklandı

Belarus’a sığınan Polonya askeri Emil Çeçko evinde ölü bulundu.

Belarus Soruşturma Komitesinden yapılan açıklamada, kolluk kuvvetlerinin gün içinde Çeçko’nun Minsk’te ikamet ettiği yerde asılı olduğuna dair bir ihbar aldığı duyuruldu.

Soruşturma ekibinin hemen olay yerine gittiği kaydedilen açıklamada, Çeçko’nun ölmüş olduğunun tespit edildiği bilgisi verildi.

Soruşturmanın sürdüğü ifade edilen açıklamada, güvenlik güçlerinin Çeçko’nun kesin ölüm nedenini belirlemek için çalıştığı açıklandı.

Açıklamada, “Belarus Soruşturma Komitesi, şiddete maruz kalarak ölüm dahil olayla ilgili tüm olasılıkları inceliyor.” ifadeleri kullanıldı.

Polonya askerlerinin sınırda göçmen öldürdüğü iddiasını ortaya atmıştı

Belarus-Polonya sınırında 8 Kasım 2021'den itibaren, Avrupa’ya göçme arayışıyla çoğunluğu Irak ve Suriye'den gelerek Belarus üzerinden Polonya'ya geçmeye çalışan 2 bin kişilik bir grup önce ormanlık alanda kendi kurdukları kampta ve sınır önünde beklemişler, ardından bu kampları boşaltarak Belarus hükümetinin bölgedeki hazırladığı kapalı alana geçmişti. Bir süre sonra bu kişilerin çoğunluğu, geldikleri ülkelere geri dönmüştü.

Polonya Silahlı Kuvvetleri mensubu Emil Çeçko, 16 Aralık 2021'de "Polonya’nın göçmenlere yönelik sert politikasına katılmadığı" gerekçesiyle sınırdan geçerek Belarus'a sığınmıştı. Çeçko, Polonya sınırında Polonya güvenlik güçlerinin geçen yılın yaz aylarından itibaren 240’tan fazla göçmeni öldürdüğünü, cesetleri de hazırlanmış toplu çukurlara toplu halde gömüldüğünü öne sürmüştü.

Polonya Silahlı Kuvvetleri ise asker Çeçko’yu firar etmekle suçlamıştı.

Ukrayna'dan 'barış' açıklaması: 1.5 hafta sürebilir

 

Biden'dan Putin'e ağır suçlamalar

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Romanya Cumhurbaşkanı Iohannis ile görüştü

 

Garibaşvili: Gürcistan hala işgal altında

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)